Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hotem Golebiewski - wczasy

Gość pluto20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Kiedys dawno bylem juz  jeden raz w Mikolajkach za mlodu jeszcze jak z rodzicami mieszkalem i mi hotel bardzo przypadl do gustu. Teraz jak pracuje prawie non stop, potrzebuje troche wypoczynku w te wakacje, postanowilem ze gdzies wyskocze sobie. I tak jakos ustalismy z dziewczyna ze jesli tam mi sie podobalo, to chcialaby zebym ja tam zabral na wczasy, mysle o 1, 2 tyg. Ceny Maja nawet , nawet na nasza kieszen. Wszystko fajnie sa opcje full inclusive, takze mi tez to odpowiada. I mam kilka pytan z tym zwiazanych , bo slyszalem ze ma kilka hoteli w Polsce. Czy np w Karpaczu jest lepiej niz w Mikolajkach? Bo nie mialem tam okazji byc . Czy przez te 6 lat cos sie zmienilo w Mikolajkach? Bo jak bylem w wtedy to pamietam ze byl problem z alkoholami np. 80 ml wodki /dziennie tylko. A wiadomo na takich wczasach kazdy lubi sobie wypic. Czy moze polecacie cos innego w rozsadnej cenie dla 2 osob w PL? Moze ktos z was mial okazje byc w Karpaczu i moglby cos sie wypowiedziec na ten temat.

Dzieki z gory.

Opublikowano

Literówka w tytule. 

To ty zdecyduj, gdzie pojedziesz, skoro to jest ta sama firma to w każdym hotelu proponują na pewno to samo. A to czy w Mikołajkach czy w Karpaczu to gdzie Ci będzie lepiej pasować, gdzie byś wolał spędzić czas. No bo mi się wydaje, że nie będziesz cały czas na dupie w hotelu leżał, wiadomo, wakacje - odpoczynek, ale tak samo mogę sobie dobry alkohol załatwić, wystawić leżak przed basenem na podwórku i wypoczywać - czuję się jak w hotelu. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Wisła i Mikołajki - byłem polecam.

Aczkolwiek myślę że powinieneś brać pod uwagę okolice i atrakcje, które są w pobliżu hotelu.

Każdy się prawie niczym nie różni - jeden ma baseny kryte, a drugi otwarte(białystok odrzucamy ;d). 

Brałbym Karpacz ze względu na góry - Czechy i Słowację :)

I Mikołajki - jeziora.

Opublikowano

Dzieki za pomoc.

Chyba pozostane przy Mikolajkach . Bo Karpacz musze przez pol Polski jechac. Wiadomo gory Maja swoje klimaty, ale Mikolajki juz mam sprawdzone . Pamietam ze bylo super jak bylem z rodzina.

Dawno byles w Mikolajkach Kevcio? Byly ograniczenia na alkohol nadal? Przy opcji full inclusive.

Oczywiscie ze wole aktywny wypoczynek od siedzienia na dupie ^^ Tylko ze majac full inclusive wiekszosc czasu w hotelu bedzie + troche zwiedziania terenu . Zreszta slyszalem ze stok narciaski jest juz podobno w Mikolajkach i lyzwy jak za starych dawnych czasow . Bedzie napewno to wypoczynek pol na pol aktywno - leniuchowaty z wieloma atrakcjami :)

Opublikowano

Trzeba być niezrównoważonym psychicznie, żeby nie przyjechać do Gołębiewskiego w Karpaczu jeśli ma się okazje. Miałam przyjemność być w Gołębiewskim w Karpaczu i szczerze polecam tu przyjechać ;) W hotelu i jak poza hotelem można sobie zorganizować naprawdę fajne wakacje, o ile ktoś lubi góry i ich klimat. Można się przejść po Karpaczu i pooglądać atrakcje w mieście, które na pewno was zaciekawią. Można iść na Samotnie (co bardzo polecam <3) :D , na Śnieżkę, wybrać się do okolicznych miast np. do Kowar do parku miniatur. Do Jeleniej góry, do Cieplic, do Szklarskiej Poręby, nawet na Chojnik możecie się ruszyć, albo do Parku Japońskiego w Przesiece. Te wszystkie atrakcje to serio rzut beretem od Gołębiewskiego xD . Jedyny minus Gołębiewskiego w Karpaczu to jest to, że jest zdominowany przez niemieckich turystów xD

Opublikowano

Slyszalem ze fajnie w Karpaczu tez, tylko to jest kawal drogi. Cala Polske trzeba przejechac , wtedy musialbym brata brac ze soba , bo pewnie wszystko na mojej glowie bedzie, sam nie dojade z Norwegii ponad 2500 km przez Danie i Niemcy a dziewczyna ledwo prawko zdala, zreszta ona nie pojedzie 180/190 po autostradzie .Raz tylko jechalem tak dlugo ale pozniej 2 din dochodzilem do siebie po podrozy ^^ Druga sprawa mlody nie ma dziewczyny i pewnie sie bedzie nudzil sam. Jeszcze do przemyslenie w nastepny poniedzialek dopiero zamowie. A co do niemcow to ich wszedzie duzo , bylismy na Majorce co drugi to niemiec byl.

Pozatym moja dziewczyna nie lubi gor , po tym jak wchodzila na Kasprowy Wierch w klapkach basenowych , myslalem ze tam padne ze smiechu jak schodzilismy. 3 dni sie do mnie nie odzywala xD

Edit@ Kevcio sprawdz msg

Opublikowano

Slyszalem ze fajnie w Karpaczu tez, tylko to jest kawal drogi. Cala Polske trzeba przejechac , wtedy musialbym brata brac ze soba , bo pewnie wszystko na mojej glowie bedzie, sam nie dojade z Norwegii ponad 2500 km przez Danie i Niemcy a dziewczyna ledwo prawko zdala, zreszta ona nie pojedzie 180/190 po autostradzie .Raz tylko jechalem tak dlugo ale pozniej 2 din dochodzilem do siebie po podrozy ^^ Druga sprawa mlody nie ma dziewczyny i pewnie sie bedzie nudzil sam. Jeszcze do przemyslenie w nastepny poniedzialek dopiero zamowie. A co do niemcow to ich wszedzie duzo , bylismy na Majorce co drugi to niemiec byl.

Pozatym moja dziewczyna nie lubi gor , po tym jak wchodzila na Kasprowy Wierch w klapkach basenowych , myslalem ze tam padne ze smiechu jak schodzilismy. 3 dni sie do mnie nie odzywala xD

Edit@ Kevcio sprawdz msg

Tesle i jedzie sama :D (żarcik)

Opublikowano

Nie lubie tego calego fenonemu Tesli , osobiscie przymierzam sie na q7 lub volvo xc90 na nastepny rok , wole jeepowate :) No ale o gustach sie nie dyskuje. Kazdy jezdzi czym chce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...