Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś popsułem

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje kogoś kto ogarnia komputery ogólnie win 7 jeżeli w złym dziale to sorka :P 
Problem polega na tym, że w programie ccleaner wyłączyłem jakąś aplikacje autostartu lub wpis z rejestru i od tego czasu podczas uruchomienia win musze czekać z dobre 15 sek kiedy chodź powienien się uruchamiać w 5 sek.
2 problem polega na tym, że gdy już uruchomi się win jest czarny obraz w lewym dolnym rogu jakaś aplikacja o nazwie coś tam hosta ?  o.O  I muszę dopiero uruchomić explorer.exe wtedy pojawia się pulpit
3 sprawa jest taka nie uruchamiają mi się programy z autostartu mimo, że są w autostarcie  

Tak HKCU:Run CCleaner Monitoring Piriform Ltd "C:\Program Files\CCleaner\CCleaner64.exe" /MONITOR

Tak HKCU:Run Google Update Google Inc. "C:\Users\Macek\AppData\Local\Google\Update\GoogleUpdate.exe" /c
Tak HKCU:Run Skype Skype Technologies S.A. "C:\Program Files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe" /minimized /regrun
Tak HKCU:Run uTorrent BitTorrent Inc. "C:\Users\Macek\AppData\Roaming\uTorrent\uTorrent.exe" /MINIMIZED
Tak HKLM:Run iTunesHelper Apple Inc. "C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe"
Tak HKLM:Run MSC Microsoft Corporation "C:\Program Files\Microsoft Security Client\msseces.exe" -hide -runkey
Tak HKLM:Run NvBackend NVIDIA Corporation "C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\Update Core\NvBackend.exe"
Tak HKLM:Run ShadowPlay Microsoft Corporation "C:\Windows\system32\rundll32.exe" C:\Windows\system32\nvspcap64.dll,ShadowPlayOnSystemStart
Tak Startup User explorer — skrót.lnk Microsoft Corporation C:\Windows\explorer.exe
Tak Startup User msseces — skrót.lnk Microsoft Corporation C:\Program Files\Microsoft Security Client\msseces.exe
Tak Startup User Overwolf.lnk Overwolf Ltd C:\Program Files (x86)\Overwolf\OverwolfLauncher.exe

Daje sreena z menadzera to procesy które się uruchamiają nie licząc google chrome oraz ccleanera którego sam odpaliłem

post-401540-0-04709300-1465210641.png

Proszę o pomoc :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...