Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywalanie petów z EQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mógłby mi ktoś napisać jak wywalić peta z eq na Metin5 s1 ? Bo jest to zablokowane, ale da się to zrobić, taka szamanka mi kiedyś to pokazała ale nie powiedziała jak. Pozdro

Opublikowano

Zbij sobie range na minus, przeloz cale eq do dozo i zostaw tylko peta. Zabijaj sie tak dlugo drugim kontem az Ci dropnie pet 

zsczsmkcb8vy.png

Opublikowano

Zbij sobie range na minus, przeloz cale eq do dozo i zostaw tylko peta. Zabijaj sie tak dlugo drugim kontem az Ci dropnie pet 

Próbowałem tak, ta osoba co mi to pokazał powiedziała bym zapełnił jeszcze eq stalkami i że jak będę mieć range agresywny i raz kogoś uderzę na wolnym to od razu poleci z eq ale nic...

Opublikowano

To napisz do administratora gry niech ci usunie

Opublikowano

a nie ma tam takie npc który usuwa przedmioty? Jeżeli nie to tak jak wyżej piszą schowaj go dod epo zajmie Ci zaledwie jedno miejsce wiecj to nie jest tak duzo. 

Opublikowano

a nie ma tam takie npc który usuwa przedmioty? Jeżeli nie to tak jak wyżej piszą schowaj go dod epo zajmie Ci zaledwie jedno miejsce wiecj to nie jest tak duzo. 

Ja nie chce ani usunąć ani dać do dozo tylko przenieść na inne konto a handel petami jest zablokowany. A taki pet kosztuje 2k sm a admini nie przenoszą. :)

Opublikowano

Ja nie chce ani usunąć ani dać do dozo tylko przenieść na inne konto a handel petami jest zablokowany. A taki pet kosztuje 2k sm a admini nie przenoszą. :)

to lipa ostra nic chyba nie poradzisz chyba że ta zabawa z rangą. 

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...