Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Smite] Keymaster Janus za darmo!

adrian2534

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zauważyłem, że nikt nie napisał o owym skinie, więc postanowiłem o tym napisać. Co trzeba zrobić? wystarczy wejść na stronę:

http://esports.smitegame.com/facebook/

kliknąć "log-in", za akceptować aplikację "smite pro league", która się zainstaluje na naszym fb, i gotowe! dostajecie kod (z co owej aplikacji na fb, można ją łatwo usunąć, w razie problemów mogę to opisać)

DR5ChPt.png

Opublikowano

O, nie wiedziałem o tym. Wielkie dzięki za wstawkę. A co do samej stylizacji, dla mnie cudna - prosta i estetyczna - czego chcieć więcej? :) 

Opublikowano

O, nie wiedziałem o tym. Wielkie dzięki za wstawkę. A co do samej stylizacji, dla mnie cudna - prosta i estetyczna - czego chcieć więcej? :)

W sumie to jest zwykły recolor. :P 

Opublikowano

jakby ktoś jeszcze napisał gdzie jest ten guzik bo za choinkę go nie widzę xD wiedziałem o tym wcześniej ale i tak like 

Opublikowano

833601465207739152400.jpeg

jeśli masz wtyczkę "disconnect" itp. (polega ona na tym, że wyłącza wszelakie rzeczy facebookowe z stron,itp) to trzeba ją wyłączyć na chwile :v

DR5ChPt.png

Opublikowano

Tak, na chrome działa, spróbuj na chrome. Co do skinu jest przepiękny <3 o wiele lepszy, niż podstawowy ;)

y8HqE13.png                             

• Aive zmienił(a) tytuł na [Smite] Keymaster Janus za darmo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...