Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić LG G5?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Budżet na zakup: Nie mam.
Kiedy zamierzasz kupić telefon?: Jak najszybciej 
Do czego ma służyć telefon? (internet, gry, zdjęcia, etc.): Głownie internet, gry, zdjecia, filmy
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu? (marka, slot na kartę SD, dual sim, wysoka rozdzielczość ekranu, etc.): Telefon musi być dość duży.
Masz w planach wgrywanie wszelakich ROMów?: Prawdopodobnie.

Opublikowano

Czemu miałby nie być? Telefon bardzo dobry zarówno jak i inne flagowce, bezsensowne pytanie.

Opublikowano

Wiesz, wydajność a szybkość to dwie różne rzeczy. Tak, jest wydajny, ma najnowszy procesor od firmy Qualcomm, model Snapdragon 820

Opublikowano

No bo wiesz lubię robić dużo rzeczy na raz, dlatego potrzebny mi jest telefon który utrzyma te parę aplikacji. Do tego oczywiście tez aparat i bateria wchodzi w grę.

Opublikowano

To w końcu chcesz mieć wydajny telefon czy taki który utrzyma ileśtam aplikacji?

Opublikowano

Jak najbardziej ta piątka się sprawdzi, wypełnij wzór jeszcze to może doradzę ci coś innego...

Opublikowano

Jak najbardziej ta piątka się sprawdzi, wypełnij wzór jeszcze to może doradzę ci coś innego...

Zrobione  :D

Opublikowano

Mógłbyś też pomyśleć nad samsungiem s7, bdb ekran, sam jest płynny i szybki, wykonanie super lecz ludzie się żalą że po jakimś czasie zwalnia, nie wiem jak to się ma do rzeczy w praktyce.

Opublikowano

HTC 10 to świetny telefon, ale niestety troszkę drogi. Jest z metalu, czyli wykonanie bdb, aparat też bardzo przyzwoity a płynność i szybkość jest ekstra.

Opublikowano

Też wydaje się spoko, szukam czegoś porządnego i na dłuszą metę więc szczerze cena mnie mało interesuje.

Opublikowano

Hmm, rozumiem. Masz możne jeszcze jakieś sugestie?

Jeżeli chcesz wgrywać, modyfikować systemy to G5 jest świetnym wyborem, nie ma żadnej flagi, która przekreślałaby gwarancję. Wgrywasz system plikiem .kdz i ani śladu po roocie. LG nawet udostępnia poradnik na swojej stronie jak odblokować bootloader. Telefon jest szybki, multitasking wypada spox. Aparat, multimedia superanckie, ma tam jeszcze jakiś dodatkowy przetwornik muzyki czy coś. Moduły... Średnio przydatne wg mnie. 

#teams4bal

Opublikowano

HTC 10 lub Galaxy S7 Edge będą najlepszym wyborem na ten moment. Poleciłbym jeszcze czekanie do nowych Nexusów, ale to co najmniej kilka miesięcy, a Ty musisz mieć już teraz. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...