Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nokia Lumia 720 czy jest możliwy jailbreak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio kupiłem Nokie 720, i dosyć długo męczę się z jailbreakiem. Chodzi mi głównie o możliwość zainstalowania aplikacji spoza sklepu. Znalazłem pełno poradników pokazujących jak odblokować możliwość zainstalowania 2 oraz 10 aplikacji ale żaden z nich nie działa dla mnie. Próbowałem jakimś chińskim programem, oraz przez odblokowanie deweloperskie. Program nie wykrywa telefonu, a odblokowanie deweloperskie niby działa, nawet wyskoczył mi do pobrania update deweloperski, lecz wciąż nie mogę zainstalować żadnej aplikacji deployerem. Jakby mógł mi ktoś wytłumaczyć gdzie popełniam błąd.

Opublikowano

windowsmania, ewentualnie winclub ( strony są .pl )  przeczytaj odpowiednie działy i poszukaj rozwiązania, w ogólnych powinno być

Mi sie nie chce szukać specjalnie dla 720 ( działało większość softu na serii 600 do odblokowania bootloadera i developera  czyli w 720 też powinno  )  

Linków nie podaje, zarejestrować się chyba potrafisz sam.  

W razie problemów masz też opisy na XDA, pech bo po angielsku 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...