Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin][Champ] Jhin

wgnsy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eldo, czy aktualnie Jhin sobie radzi w mecie? Zamierzam sobie go kupić w hextech sklepie i skin -50% w samo południe. Grałem nim w rotacji i mi się spodobał, a staty miałem dobre.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Co do skina jest świetny i super animacje,wygląd,Co do samej postaci ludzie nadal nim grają i dobry jhin bez problemu wygra linię W daje ogromną przewagę i przydaje się do pomocy przy gankach jak i w ucieczce,dobrze rozstawione pułapki robią naprawdę duży dmg a dzięki ultowi możemy trzymać się z tyłu i wspomagać team bez narażenia się na focus assasinów.Zdobywanie objectivów(baron,herold,drake) też są łatwiejsze dzięki ultimate kiedy jesteśmy daleko.Również posiada niezły harras i zawsze ostatni pocisk warto wykorzystać na enemy.Natomiast to co najbardziej boli do brak ucieczki możemy się tylko uratować stunem z W jeśli uda nam się to zrobić oraz przeładowanie które jest trochę długie i w bezpośrednim starciu z enemy adc którego dmg opiera się na autoatakach(a tak ma każdy xD) nie ma szans jeśli nie trafimy z W lub nie zabijemy na magazynek.Podsumowując bez problemu możesz nim grać jak każda postać ma wady i zalety które trzeba umieć wykorzystać ;)

Opublikowano

skin swietny, bo jedyny i nie mam porownania. A -50% to srednio, ja bym nie bral, poniewaz wg. mnie postacie ktore stoja jak slup w tf z erka, nie maja dasha, ciezko nim ograc to pojawia sie problem. To chyba jedyny adc ktora wygra tylko dzieki dobremu supportowi, bo sam jest zbyt latwym celem i nawet z 10/0 mozesz latwo przegrac gre

Opublikowano

Mój ADC main. W late masz Tons Of Damage w early gra opiera się głównie na pokeowaniu z kryta. E służy do łatwej farmy + stawiasz w miejscach gdzie jungler gankuje. Root z W robi swoje, najlepszy ma poke z Q co należy zostawić jak przeładujemy pistolet to mamy zawsze jakiś dmg. Ult bardzo fajny, sam Jhin wyśmienicie działa w teamfightach. Trzeba mu dobrego supporta z możliwością obrony podczas ganku lub jak enemy gra agro. Braum/Bard spisują się idealnie.

Ps: Kupienie trinity to zarażenie rakiem innych osób, stakujesz kryta, używasz spella i masz jeszcze tą red potke na ad. 1500+ crit.

Opublikowano

Bardzo mi się podoba ten skin, jest klimatyczny i ma świetne efekty jak oglądałem na youtube, dzięki za rady.

ezgif.com-resize.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...