Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak długo nie będę otrzymywał łupów?

Xanteris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostalem bana na 14 dni za wyzywanie ludzi, byl to moj pierwszy ban za takie cos, skonczyl sie on 28 maja i do dzisiaj nie dostaje zadnych łupów z gier, czyli fragmentów kluczy i skrzynek. Kiedy skończy się ta blokada?

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDD "28 maja". Chłopie minęło dopiero 8 dni a ty chcesz już dostawać hextecha. Bardzo dobrze że nie dostajesz :). Jednego toxica w grze mniej. A co do tematu, nikt nie wie kiedy. Może jutro, może za rok a może nigdy. Tylko Riot to wie. Na pocieszenie ci powiem że kumplowi skończył sie identyczny ban w kwietniu i do tej pory nie dostaje.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDD "28 maja". Chłopie minęło dopiero 8 dni a ty chcesz już dostawać hextecha. Bardzo dobrze że nie dostajesz :). Jednego toxica w grze mniej. A co do tematu, nikt nie wie kiedy. Może jutro, może za rok a może nigdy. Tylko Riot to wie. Na pocieszenie ci powiem że kumplowi skończył sie identyczny ban w kwietniu i do tej pory nie dostaje.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

skiny mam głęboko w ... bo i tak nie mam do tego farta, a pytam z czystej ciekawości. Na pocieszenie piszesz mi że nigdy może się ta blokada nie skończyć? Wow, dzięki.

możesz poczekać miesiąc, dwa lub się nie doczekasz. 

czyli długo poczekam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...