Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakich serwerach gra najwięcej osób?

Kozialovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakich aktualnie serwerach gra najwięcej osób? Prosiłbym, żebyście pisali mi też jaki to typ serwera i ile mniej więcej osób online gra, a także, które z nich polecacie. Z góry dzięki.

Opublikowano

Jak byście mogli to możecie podsyłać także prezentacje :P

LadyAngie napisałem tam, ale z tego co widzę to nikt tam nie udziela żadnej pomocy.

Opublikowano

Alternatywnie polecam terios'a (easy z nutką medium) który wystartował wczoraj, graczy około 1,5k. Ten serwer ci szczególnie polecę ze względu na administracje, bardzo ogarnięta ekipa. 

Prezentacja: http://forum.terios.pl/index.php?/topic/16950-oficjalna-prezentacja-serwera/page-4#entry178300 (na mpc została usunięta) 

Opublikowano

Ja polecam ci poczekać na Antaris.pl(medium/hard)to będzie server :D

Z tego co ja widzę, to teraz nowe serwery upadają po miesiącu.

Opublikowano

Nie wiesz jaki będzie Antaris wiec jak możesz polecić serwer który jeszcze nie wystartował??

Ja polecam Athes, fajny serwer, nie za trudny nie za łatwy, w sam raz. Bardzo rozbudowany, masa misji i dungów. Ludzi gra lekko ponad 2k.

Opublikowano

Vesteris na ch1 i ch2 całe miasta sklepów o spota też czasami musisz się pobić. Na athesie było sporo graczy ale z czasem liczba ta maleje teraz pewnie coś koło 1,5k

Opublikowano

A żeby nie tworzyć nowego tematu - jakiś serwer, który został nie tak dawno otwarty, a trzyma poziom z ilością graczy i administracji?

Najlepiej w trudności gry coś w okolicach starej Tiverii (do gry w metka akurat wracam po skończeniu gry tam xD i wydaje mi się to optymalnym poziomem do gry i by się nie zapierdolić z expieniem i wszystkim, jak na RL gierce).

KLIKNIJ W PIKACHU I JUŻ DZIŚ STAŃ SIĘ TRENEREM POKEMONÓW !

Pikachu.gif

Opublikowano

Nie wiesz jaki będzie Antaris wiec jak możesz polecić serwer który jeszcze nie wystartował??

Ja polecam Athes, fajny serwer, nie za trudny nie za łatwy, w sam raz. Bardzo rozbudowany, masa misji i dungów. Ludzi gra lekko ponad 2k.

Hm może po bardzo rozbudowanej prezentacji,dobrej ekipie i dużej rekomendacji oraz na pewno sporej ilości graczy.
Opublikowano

Rayen2, szkoda tylko, że zaraz padnie, bo serwer nieprzekombinowany, przejrzysty i przyjemny, ale Administracja chyba żydzi na reklamę :D

Opublikowano

@up - Athes w moim mniemaniu również godny polecenia, tylko pytanie czy Administracja zrobi coś z tymi lagami, no chyba, że tylko ja mam tak, że po 40 minutach expa nie da się grać dalej bez wcześniejszej zmiany postaci..

Opublikowano

a ten ten virtualmt2

Graczy online :1496

90% to sklepy, nie polecam virtuala.

Wątpie,że to sklepy skoro rano jest 200/300graczy a w godz szczytu 1k +

Opublikowano

Athes, serwer medium z około 2k graczy  :D

Było tyle na starcie, teraz jeśli zostało 1k to max

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...