Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Facebook

mattom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy da rade jakoś na fejsie wyłączyć to że na tablicy wyskakuje mi to, że dany użytkownik "lubi to (post, zdjęcie)"? Nie chce blokować każdego po kolei tylko ogólnie wyłączyć tę opcję bo nie obchodzi mnie to, że jakaś typiara lubi zdjęcie z paznokciami albo jakieś zdjęcia z jedzeniem.

Opublikowano

To nic ci za bardzo nie da.

Ukryjesz jakiś post i podobne do niego - automatycznie zastąpione zostaną innymi, taki już jest algorytm facebooka. Nie ma szans żeby to ci całkowicie zniknęło, bez wyłączenia obserwacji wszystkich znajomych.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jeśli wezmę tę pierwszą opcję to będzie dotyczyć tylko tego użytkownika czy ogółu? 

tego jednego użytkownika, ale możesz kliknąć dwie opcje, to nie będziesz widział ani tej strony, ani tego użytkownika

Opublikowano

mam podobnie raz na 2 dni ktos mnie oznacza w zdj albo cos tego typu a pod zdj jest zawsze jakies 300/700lajkow i co kilka minut przychodzi lamus taki i taki skonentowal zdj lajknal zdj itp ale mi to nie przeszkadza :D

usun obserwowanych albo od razu znajomych jak ci przeszkadzaja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...