Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nie działa mi żaden autopick

ktos_heh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to nazwać? O_o Jak działał to musi dalej działać.

Spróbuj jeszcze raz. Auto pick to nic innego jak clickor klikający spację ^^.

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

Opublikowano

znowu ty i twoje porady ? ;o

tak tylko że czasami blokują owe programy i aby działały muszą mieć inną nazwę. tak było z Pinnacle..

ale tak to jest jak się wszystkiego szuka w googlach, nawet nie sprawdza a potem chce się moda bo się ładne posty pisało ;o

i nie musisz mi mówić co to picker.

poda ktoś wtedy DZIAŁAJĄCEGO pickera? ale nie chcę jakiegoś byle 1 goowna z googli tylko sprawdzonego ..

Opublikowano

cóż.. jak się okazało trzeba zmienić nazwę na point32..

dupa jesteś. tyle ci powiem :P już drugi raz chciałeś mi pomóc i drugi raz gówno zdziałałeś.

najpierw dałeś mi dokładnie to co mi nie działało..

a teraz mi tłumaczysz co to autopick..

nie nadajesz się na moda. i tyle ;d

Opublikowano

Sam zrób ^^. Będziesz miał gwarancję że szybko ci nie zablokują :D.

Modem nie jestem i nie będę bo tak zadecydowali admini że sami sobie poradzą. Powodzenia ;).

Hmm auto pick. A taskerem się nie da?

@UP

nie nadajesz się na moda. i tyle ;d

No jak nie. Sam spróbuj pomóc ponad 1000 userom używając anonymouse.

Działa tylko że poprostu nie umiesz obsługiwać (bez obrazy).

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?

Opublikowano

no fakt wróciłem na globa po paromiesięcznej przerwie i zrobili update.. i miałem starą nazwę pliku.

boże człowieku wiesz o czym Ty gadasz?

nie mów że nie umiem go obsługiwać bo przecież problem tkwił w czymś innym.

co do tego Mu Pie.. opcja AutoKill z założenia miała działać jak 1hh czyli zabijać potwora 1 ciosem. a jak Ty mi mówisz że właśnie dzięki tej opcji będę zabijał wszystko na ekranie to spoko :D.

zresztą raczej pewnie też się na tym nie znasz bo skopiowałeś wszystko z łukaszblast ...

No jak nie. Sam spróbuj pomóc ponad 1000 userom używając anonymouse.

to kuRwa nie pomagaj. proste. bo w sumie i tak Twoje rady nic nie wnoszą. ;o piszesz o czymś na czym nawet się nie znasz, czego nawet nie testowałeś. każdy głupi potrafi z googli coś skopiować.

tyle.

Jak to nazwać? O_o Jak działał to musi dalej działać.

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=15804

to chyba wystarczający dowód na to że jesteś idiotą.

Opublikowano

Siema!

Mi tez nie dziala autoloot albo picker niewiem ja juz tez to nowe Evo... wpisalem ale dalej nic autokill dziala ale jak naciskam 8 w spiffs to nic sie nie dzieje o co chodzi??

Pozdrawiam

Opublikowano

"http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=15804

to chyba wystarczający dowód na to że jesteś idiotą. "

Zgadzam się z tobą, jesteś idiotą. Tam nie ma ani jednego mego posta.

AutoKill służy aby sam sobie bił. A jeśli nie ma tam opcji zwiększenia obszaru bicia to sory być może pomyliłem z innym hackiem.

Dobrze wiem co piszę, i cieszę się z tego że znam się na tym na tyle aby wykorzystać prawie wszystkie możliwości programu oszukującego, więc dziecko nie musisz mnie pouczać co mam wiedzieć a co nie. Wyżyj się na kimś innym. Tak to jest gdy ciężko zarobione Zen przepada. Trzeba to wynagrodzić ciężkim expieniem. A to jest denerwujące.

Poczytałem o robieniu klikacza. I się dowiedziałem że jest różnica między swobodną auto spacją a auto spacją w MU. Jak się napisze auto spację do windowsa może mu nie zadziałać. Ale ja nie wiem bo nie robiłem. Kto chce spróbować niech robić. Za zrobienie dostanie trochę expa w dziedzinie robienia hacków ^^.

NIL:

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- Co to za kształt?

Opublikowano

szkoda gadac :)

glupi update nprotecta i juz problemy ^^

a Autoall jak pomyka tak i pomyka

i jest tak jak to real powiedzial raczej updaty gg niebeda mialy wplywu na dzialanie botka ^^

co do nprotecta .. i gg zostal zmieniony algorytm do ggchecksum ma wiecej bajtow w pakiecie . wiec nie predko powstanie pub bypass

a raczej wogle bo to nie bedzie juz bypass tylko emulator a moze inaczej .,.. program wspomagajacy nprotecta ^^

byc moze wyjdzie jakis bypass ale jedynie z winy nprotecta jak dadza ciala w jakims update swojim :)

no nic mniejsza o to

Pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano

AutoKill służy aby sam sobie bił. A jeśli nie ma tam opcji zwiększenia obszaru bicia to sory być może pomyliłem z innym hackiem.

Dobrze wiem co piszę, i cieszę się z tego że znam się na tym na tyle aby wykorzystać prawie wszystkie możliwości programu oszukującego, więc dziecko nie musisz mnie pouczać co mam wiedzieć a co nie. Wyżyj się na kimś innym. Tak to jest gdy ciężko zarobione Zen przepada. Trzeba to wynagrodzić ciężkim expieniem. A to jest denerwujące.

Poczytałem o robieniu klikacza. I się dowiedziałem że jest różnica między swobodną auto spacją a auto spacją w MU. Jak się napisze auto spację do windowsa może mu nie zadziałać. Ale ja nie wiem bo nie robiłem. Kto chce spróbować niech robić. Za zrobienie dostanie trochę expa w dziedzinie robienia hacków ^^.

Według mnie to jesteś osobą która chce wiedzieć dużo a nic nie wie :) Tak Ty jesteś idiotą. Ja jak nie mam pojęcia o danej sprawie to nie wnoszę nic do tematu bo nie warto spamować.

Ok. Był update gameguarda. Mamy teraz Rev 1224. Zablokował publiczny bypass i nazwy botów(Łatwo znaleźć nowe) :)

@Dekielek

Hmmm długość npggchecksuma już dosyć dawno uległa zmianie z 4 bajtów na 16 :) Teraz zmienili tylko algorytm(Wychodzi inny result z request keyu).

Bypassów jest sporo. Sam posiadam 5 :) Emulator tak dobrze piszesz to bypass raczej forever ale za dużo osób go nie będzie posiadało bo to nie takie proste :)

Opublikowano
Projects List ::

-> LeoProxy Version 1.0 Private :)

-> GameGuard Bypass [already not working]

-> And alot more things for Mu Online

tak sobie mysle (wiem, wiem spamuje) po co to umieszczasz w sygnie? Zeby sie powozico? Czyli kolejny promastah ktorego najczesciej uzywanym tekstem jest cos w rodzaju "wiem ale nie powiem", albo "wykasowane na prosbe kolegi", tak? Dzieki Ci o wielki pr0 znawco, za to ze pokazujesz ze cos istnieje. Cos w rodzaju - bakterie Estcherisis Coli istnieja, lecz niestewty ich nie widac. Wiem, dalem upust swoim emocjom, nawet wtedy kiedy nie iestem emo, ale coz. Takie moje wolne przemyslenia.

que?

Opublikowano

debil ;|

co z tego że nie ma ani jednego posta? nie mówiłem w tej chwili na temat autokilla tylko o zmianie nazwy bota. czytanie ze zrozumieniem się kłania.

bo chyba widać o czym jest temat no nie? DEBIL !

nie płacz dzieciak :)

btw mnie gówno obchodzi robienie "klikacza". ja się spytałem jaką nazwę musze ustawić. a ty odparłeś że to nie ma nic do rzeczy. cytat : Jak to nazwać? O_o Jak działał to musi dalej działać. (i w owym linku udowodniłem ci że zrobiłeś z siebie kretyna bo jednak nazwa do rzeczy ma i to wiele)

no i jeszcze taki mały bonusik :

Ty na serio nie wiesz o czym mówisz ;d

człowieku przecież ta opcja działała jak 1hit hack. żaden autokill. zresztą w tym zdaniu widać jak przypisujesz sobie czyjąś pracę. bo nawet tego nie przetestujesz tylko kopiujesz wszystko z innych strone.

poza tym powiedziałeś mi jasno ŻE DZIĘKI TEJ OPCJI W MU PIE BĘDĘ MÓGŁ ZABIJAĆ WSZYSTKIE MOBY NA EKRANIE. sprawdziłem to i powiedziałem ci że ta opcja tego nie daje ^^ a ty odparłeś że po prostu tego nie umiem ustawic ahahaha :D testowałeś to chociaż? chyba nie :D

taki wielki z ciebie hax0r a nie widzisz różnicy pomiędzy działaniem 1hh a autokill. więc mnie nie pouczaj zanim czegoś nie sprawdzisz (każdy idiota nawet twojego pokroju umie skopiować coś z googli).

btw te "twoje" porady na temat autokilla nie działały dopóki nie odwiedziłem strony lukaszblast.cba i tych linków przez tę stronę nie odpaliłem. nawet tego nie sprawdziłeś :P

jaki z tego morał? jeżeli nie masz zielonego pojęcia na dany temat wyjście jest jedno - nie wypowiadaj się.

kopiowanie czyjejś pracy jest żałosne.

a jak już chcesz sobie czyjąś pracę przypisywać najpierw to sprawdź.

aaa i jeszcze jedno. gdy prosiłem cię o hack który ma zabijać wszystko na ekranie podałeś mi 2 chyba najbardzije znane i oklepane hacki.

a hack który spełniał te wymogi nazywał się Capote Cheat, chyba też dosyć znany hack.

i to chyba wystarczający dowód na twoją "znajomość tematu".

Opublikowano

Mam problem posiadam system vista jest na niego jakiś aubo buf albo program do bicia i zbierania ??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hehehe bardzo Ciekawa dyskusja :)

Ale nie doprowadziłe do niczego ... więc ja zapytam: Potrzebuje jakiegokolwiek działajacego w muonline "klikacza spacji", lootera itp ... nawet pod system WIN XP ...

Czy ktoś posiada takowego i byłby sie w stanie nim podzielić ?!?!?

Pozdrawiam,

Opublikowano

hmm dawno tu nie bylem ale widze ze wiele sie nie zmienilo, nikt nic nie che ujawnic a jak juz to za kase. poprawka do zwyklego prostego bota to chyba nie taka tajemnica..:/ kazdy chce tylko brac ale nic od siebie ehh ilu z was aktualnych bot/hack makerow bralo z tad kody zrodlowe badz ich czesci i co.. jak udalo sie cos fajnego zmajstrowac to zaraz top sercet. ..i tak pisze rozgoryczony hehe bo wlasnie po dluzszym czasie chcialem sobie zrobic afk chara a tu pupa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...