Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mc

Bartoszys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram sobie na serwerach mc gram gram klepie się i bam 

mam ok 400 fps i wydaje się że nie powinno być lagów etc lecz są takie lagi że nie da rady się klepać.

Nie mam pojęcia w jaki sposób mogę wam to przedstawić ale może ktoś się spotkał z takim problemem proszę o pomoc.

Nie piszcie kup lepszy komputer bo komputer wymieniany nie całe 2 mieś temu 

16 GB ram

i5 4690K 

GTX 980 

X2 Dysk 500GB 

X1 SSD 250

Opublikowano

Spadki FPS czy gra poprostu sie zatrzymuje na chwile i potem teleportuje graczy kilka blokow dalej i jak by nigdy nic sie nie stalo?

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

@razor3254 Nie nie fps jest okej 400 minimum teleportować graczy nie teleportuje lecz zauważyłem że chunki spadaja diametralnie do 0 !

Mam takie martwe pixele coś podobnego do martwego chunka ale nie freezuje mi gry.

Opublikowano

@razor3254 Nie nie fps jest okej 400 minimum teleportować graczy nie teleportuje lecz zauważyłem że chunki spadaja diametralnie do 0 !

Mam takie martwe pixele coś podobnego do martwego chunka ale nie freezuje mi gry.

To wtedy wina internetu - tak mi sie wydaje. Ten problem tylko na tym jednym serwerze czy na wszystkich?

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...