Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam błąd podczas próby pobrania gry.

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po jakichś 3 latach mam ochotę wrócić do CA jednak chyba nie jest mi to pisane ponieważ w żaden sposób nie mogę ściągnąć gry...

1. W launcherze po kliknięciu ''Pobierz'' cały proces trwa jakąś 1 sekundę (oczywiscie gra sie nie pobrała) i przycisk zamienia się w ''Graj'', po wciśnięciu tego jest error ''Uruchomienie gry zablokowane'' czy coś takiego.

2. Na stronie CA są 2 pliki: Combatarms_EU.7z i jakis instalator, aplikację trzeba uruchomić po ściągnięciu pliku zip i wybrać lokalizację gdzie się on znajduje, jednak mimo wybrania prawidłowej ścieżki paczka nie zostaje odnaleziona.

Co mam z tym zrobić?

Opublikowano

Mogę Ci spakowane CA wrzucić gdzieś i sobie pobierzesz. Sama pobierałam ze trzy dni temu. :)­

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

szkoda instalować,zepsuli speców,niema turentów nexon może serwery wyłączyć powoli bo nikt nie będzie grał sprzedam konto,jak tylko ktoś zechce :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...