Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak dźwięku stereo w CS:GO ;(

PatryGG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj kupilem sobie nowe sluchawki co prawda z biedronki firmy esperanza ale jak dla mnie nie ma to wiekszego znaczenia gdyz dopiero co zaczynam swą przygodę z csem, ale przejdzmy do rzeczy. Nie slysze dzwieku stereo tylko tak jakby ze srodka sluchawek nie potrafie odroznic z ktorej strony slysze kroki/strzaly w CS:GO sluchawki są stereofoniczne (jest tak napisane na ich opakowaniu) w samym CSie mam w opcjach audio ustawione na "sluchawki" i dalej nie wiem co robić ;c strasznie uprzykrza mi to gre... Jak wyzej wspomnialem sluchawki kupilem wczoraj i mam tak od samego poczatku wiec raczej nie moga byc uszkodzone malo tego moje poprzednie sluchawki odtwarzaly dzwiek stereo tylko ze mialy zepsuty mikrofon dlatego tez kupilem nowe. Prosze bardzo o pomoc i z góry dziękuje :D 

Opublikowano

Może na odwrót ubierasz? :P Pamiętaj też, że za są za kilka zł. Słuchawki zaraz po dobrym PC, są najważniejsze (moim zdaniem oczywiście) za 80 zł masz superluxy hd681, które do muzyki też są bardzo dobre.

Opublikowano

Piuotr jak wspominalem sluchawki sa nowe nei upadly mi ani nic z tych rzeczy nawet wypakowalem je ostroznie i równie ostroznie zawsze wsadzam jacki do pc tka wiec niemozliwe alby byly uszkodzone 

Remzo bawilem sie juz i nic ;cc

Vein. nie ubieram na odwrot a nawet jesli to gdybym je zalozyl na odwrot to itak nic nie da bo mi sie nie zamienia lewa z prawa tylko slysze dzwiek ze srodka sluchawek ;c 

Chcialem jeszcze dodac ze problem z brakiem dzwieku stereo mam tez przy tescie stereo i ogl w calym windowskie w muzykach... Wiec nie tylko w csie jest problem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...