Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgnila faworyzacja na mpcforum

Venefiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

no i ja sie pytam was, ja mysle, ze ta pomylona moderacja, ta banda za przeproszeniem ciemnej masy, ktora farowyzuje userow to jest jakies nieporozumienie. Jezeli tyle dla was znaczy @Włóczykij Upss gdzie ona wyszydzala innych i nie poniosla konsekwencji, to was sie powinno szkalowac, tak sie powinno was szkalowac, jak tylko moze wam godnosc odbierac ta faworyzacja. Kokosz was tak nie oszukal jak oszukaja was ci moderatorzy. To jest porazka, ze na tym duzym forum, gdzie moderatorzy nie sa w stanie powiedziec, ze Lorda Assasina zablokowano za nic, ze ten czlowiek zapracowal na swoje konto bardzo dlugo, ze te moderatorskie wolnomysliciele, tego czlowieka oskarzaly bezpodstawnie. Zwykli gracze nie sa tak faworyzowani- zapraszam do dysputy.
Pozdrawiam.

Opublikowano

Kto to jest ten Włóczykij? O co chodzi?

D****a, która daje caly czas za unbany GIFY. Miała bana na 7 dni, a skonczyla po 3 dniach. Zobacz dział zbanowani.

Opublikowano

A kogo to obchodzi ? Jakiś random od kilu dni na forum się żali tylko, ot cały sens tematu.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Kto to jest ten Włóczykij? O co chodzi?

D****a, która daje caly czas za unbany GIFY. Miała bana na 7 dni, a skonczyla po 3 dniach. Zobacz dział zbanowani.

gify byly dlugo przed banem przeciez kolego 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

spokojnie, nie tylko ona jest faworyzowana!! 

ty też??

Opublikowano

Ale dlaczego takie nic nie znaczące osoby się wypowiadają na ten temat? Jesteście nikim na tym forum to na c**j sie wpierdalać tam gdzie nie trzeba xD 

Opublikowano

O ja p******e, ja nie wiedziałem że te forum jest jak je elitarne grupki z facebooka "Jesteś nikim to się nie wypowiadaj" ja p******e dla niektorych chyba to forum jest zyciem xD

Opublikowano

Trzeba mieć problemy życiowe, żeby płakać o jakieś plakietki na jakimś forum :D

Tu nie chodzi o plakietki, czytaj temat cały.

Opublikowano

Niestety dla pewnych członków tego forum granica tolerancji jest zawyżona. Palcem pokazywać nie będę ale kto czyta dział metina ten powinien wiedzieć. Ta granica podnoszona jest ze względu na wkład na forum lub ilość postów co nie powinno mieć miejsca bo regulamin dotyczy wszystkich zarówno pijawkę jak i Mastaha. No ale to jest MPC... ah szkoda ku*wa gadać, szkoda strzępić ryja, na prawdę.

Cyrk.png

Opublikowano

Bo to mpcforum. Tu tak zawsze bylo

Kiedyś tak nie było ale czego się spodziewać gdy władzę dostają gówniarze w pieluchach :)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Bo to mpcforum. Tu tak zawsze bylo

Kiedyś tak nie było ale czego się spodziewać gdy władzę dostają gówniarze w pieluchach :)

Kiedyś tak nie było a teraz moderatorami są dzieciuchy które nie ukończyły jeszcze gimnazjum i myślą że są jakimiś bożkami i z każdym mogą swoję widzimisię

DhyEdvI.gif

Opublikowano

Ale dlaczego takie nic nie znaczące osoby się wypowiadają na ten temat? Jesteście nikim na tym forum to na c**j sie wpierdalać tam gdzie nie trzeba xD

Odezwała się osobistość. Wziął sobie po prostu do serca:

3af22a7542ff0574d6d5aad92543b0cc.png

i drame robi. Pozwól mu się bawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...