Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam szybkiego internetu

xRECORD2K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam szybkiego internetu w moim mieście tak, żeby w grach był jak najmniejszy ping itp.

Ogółem z tego co się orientuję, to w moim mieście jest Orange, cyfrowy polsat, więcej nie wiem, ale możecie podawać nazwy to zobaczę, czy dana sieć jest w moim mieście.

Liczę na odpowiedzi, pozdrawiam.  :makka:

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxRECORD2K nie polecę ci żadnego ale na pewno odradzę netię awaryjna w chuy na początek dadzą te obiecane 8mb/s z czego po miesiącu 1mb/s bo cytuję "Panskie łącze nie jest w stanie wytrzymac więcej " ...

ok, czekam na dalsze odpowiedzi! 

Opublikowano

Nie wiem jak to wygląda teraz, ale gdy ja miałem cyfrowy polsat, to mieli limity, które były strasznie upierdliwe i bardzo szybko można było się pozbyć internetu, o graniu w gry czy oglądaniu YT nie było mowy. Jakość usług też pozostawiała wiele do życzenia.

W kwestii internetu, jestem zdania, że chytre wielkie firmy należy kopnąć w dupę i internetu szukać u małych firm, ja mam umowę z małą firmą działającą w okolicy mojej wsi, płacę 50 zł miesięcznie, dostaje szybki internet bez żadnych gównianych limitów.

Opublikowano

Nie wiem jak to wygląda teraz, ale gdy ja miałem cyfrowy polsat, to mieli limity, które były strasznie upierdliwe i bardzo szybko można było się pozbyć internetu, o graniu w gry czy oglądaniu YT nie było mowy. Jakość usług też pozostawiała wiele do życzenia.

W kwestii internetu, jestem zdania, że chytre wielkie firmy należy kopnąć w dupę i internetu szukać u małych firm, ja mam umowę z małą firmą działającą w okolicy mojej wsi, płacę 50 zł miesięcznie, dostaje szybki internet bez żadnych gównianych limitów.

Dokładnie. Od cyfrowego polsatu z daleka. Sprawdź czy nikt nie oferuj w okół twojego miejsca zamieszkania internetu "osiedlowego", lub czy nie rozdziela ktoś na inne domy.

linki w górę

Opublikowano

Skoro szukasz w TWOIM mieście to łaskawie rusz się i poszukaj u dostawców w TWOIM mieście. 

Masz chyba ( ?? )  znajomych co mają internet i potrafisz otworzyć usta by ich zapytać. 

p.s. Zna ktoś takie miasto jak MOJE MIASTO ? musi być naprawdę zabita wiocha dechami by nie było podstawowych w Polsce dostawców internetu jak Multimedia, Orange, UPC czy Netia

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Skoro szukasz w TWOIM mieście to łaskawie rusz się i poszukaj u dostawców w TWOIM mieście. 

Masz chyba ( ?? )  znajomych co mają internet i potrafisz otworzyć usta by ich zapytać. 

p.s. Zna ktoś takie miasto jak MOJE MIASTO ? musi być naprawdę zabita wiocha dechami by nie było podstawowych w Polsce dostawców internetu jak Multimedia, Orange, UPC czy Netia

@Ktosiu k***a moje miasto nie jest duże, jest małe i to prawda, zabite dechami, nie ma żadnego multimedia bo patrzałem na necie w moim mieście, NIC...

Opublikowano

no to skoro nie ma wiekszych ISP w twym miescie, a nie znamy twego miasta i nie mamy nawet jak sprawdzic w googlu twoich lokalnych dostawcow to czego od nas dalej oczekujesz? wszystko zostalo juz powiedziane. jak nie masz wiekszych dostawcow w twoim miescie to pozostaja ci lokalni, no ale nie wiem gdzie mieszkasz i co tam masz wiec ci c***a polece

­

Opublikowano

Skoro nie masz i nie znasz operatorów  pozostaje LTE albo spytać tych co już mają internet. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...