Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które itemki nie lecą po śmierci?

xGuard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam, chciałem się zapytać jakie itemy nie wypadaja po smierci. Szukałem na googlu ale nic na owy temat nie ma.

­

Opublikowano

Wypowiedź moderatora hurtworlda w dyskusji steam: 

They have to be in an 'Equipped' slot, i.e. your hot bar, everything in the backpack drops. Clothes you are wearing are in 'Equipped' state too.
Opublikowano

Zależy. Jeśli nie masz statusu niesławny to nie wypadną ci narzędzia i ubrania. Jeśli masz ten status może wypaść ci wszystko.

Opublikowano

­

They have to be in an 'Equipped' slot, i.e. your hot bar, everything in the backpack drops. Clothes you are wearing are in 'Equipped' state too.

Czyli po prostu wszystko co masz na dolnym pasku zostaje.

Czyli po prostu wszystko co masz na dolnym pasku oraz to co masz ubrane zostaje.

­

Opublikowano

­

Czyli po prostu wszystko co masz na dolnym pasku zostaje.

Czyli po prostu wszystko co masz na dolnym pasku oraz to co masz ubrane zostaje.

Nie, z dolnego paska także wypada wszystko tylko nie narzędzia.

Opublikowano

Z tego co napisał wywnioskować można, że wypada wszystko. Ubrania, pasek oraz ekwipunek prócz narzędzi.

Opublikowano

­

Z tego co napisał wywnioskować można, że wypada wszystko. Ubrania, pasek oraz ekwipunek prócz narzędzi.

Hymmm, dobra przetestowałem sobie to, wypadlo mi tylko jedzenie strzelba itp nie.

Temat do zamkniecia.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...