Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ramka na zdjęcia - zdjęcia z gier?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponad 2 lata temu się przeprowadziłem do nowego domu i kupiłem sobie do pokoju ramkę na zdjęcia. Lecz tak naprawdę nie mam żadnych zdjęć, bo co mogę tam ciekawego włożyć? Nie będę wrzucał jakiś durnych zdjęć ze szkoły czy coś. Z racji, że jestem graczem, głównie PS4 to postanowiłem, że mógłbym na każde jedno miejsce w ramce wrzucić fajne zdjęcie z gry, którą uważam za mistrzostwo. Ramkę mam mniej więcej taką, trochę podobną:

http://www.snycerstwo.com/zdjecia_strony/ramki_na_sciane.jpg

Myślicie, że to dobry i dość ciekawy pomysł? I zastanawiam się jak to wszystko wykonać. Czy ściągnąć jakieś fajne zdjęcie z netu czy zrobić samemu, wydrukować i tam włożyć? Lub gdzie mógłbym wydrukować takie zdjęcia pod konkretny wymiar. Pomysły, propozycje?

Opublikowano

Czemu to nie miałby być dobry pomysł? Ja z wielką chęcią zrobiłbym sobie jakiś fajny obrazek (akurat niekoniecznie związany z grami no chyba, że coś konkretnego się trafiło) na ścianie! (fototapeta). Ale cóż, jeszcze mieszkam z rodzicami i niekoniecznie mam coś do gadania jeśli chodzi o konkrety zbliżającego się remontu :D.
Wykonanie... tak jak ja myślałem nad fototapetą (zanim dowiedziałem się, że nic z tego) to musiałem dobrze to przemyśleć, bo jakby mi się ten jeden konkretny obrazek w końcu znudził... to dalej musiałbym się na niego gapić... co dziennie, w przypadku ramki na zdjęcia tego problemu nie ma, bo jak masz dobrą drukarkę to bodaj codziennie możesz sobie co innego mieć na ścianie. Tak więc (wiem, nie zaczyna się zdania od "więc"...) - możesz samemu coś sobie wydrukować, bo nie wiem czy jest jakiś zakład, strona czy coś, która miała by Ci wydrukować jakiś tam obrazek w jednej sztuce... czy w ogóle byłby sens płacenia komuś za to?
A sam obrazek - no to już Ty musisz pomyśleć, jak posiadasz jakieś nieziemskie zdolności graficzne to zawsze możesz zrobić jakiegoś "fan arta" (ew. to już mozna komuś zlecić), jak nie to może zwykłego screena, a jeśli też nie to... zawsze zostaje 'Google grafika'.

MPCForum... jak dawno mnie tu nie było.

Opublikowano

A czemu aż tak? :D
Co za różnica czy to zdjęcie czy plakat czy figurka, wszystko jedno i to samo, taki ROJO czy kto tam, jak ma tego całą ścianę jakoś nie narzeka z tego co wiem, żeby ktoś się z tego naśmiewał.

MPCForum... jak dawno mnie tu nie było.

Opublikowano

zdjęcie z gry nie pasuje do takiej ramki, co innego, jeżeli byłby to jakiś plakat na pustą ścianę itp. Kozacko by też wyglądało (jak tak patrzę na swój pokój) na jednej dużej ścianie taką fototapetę zrobić screen z np. lola.. Ale jednak trochę nie pasuje takie zdjęcie do ramki ładować, prędzej zdjęcie rodzinne lub coś tego typu.. chociaż w tych czasach młodzież na ścianach nie wiesza zdjęć w ramkach, ja osobiście powiesiłem na ścianie taki fajny obraz (wg. mnie kozacki i świetnie pasuje) i związany ogólnie z moim hobby, pasją, zainteresowaniem.. a mianowicie to

wydruk-sportowcy-wy%C5%9Bcigi-2426A_3AX. to jest zdjęcie z internetu, nie chciało mi się fotografować ściany

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...