Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DDOS w grze?

Filip1199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą skończyłem mecz (po poddaniu się ) . Kiedy wygrywaliśmy 4:2 zaczęły się dziać cuda, wszyscy osiągali pingi rzędu 100 - 300 oprócz jednego gracza, który jak gdyby nigdy nic rushował cały czas z p90  i kosą (dodam że nawet jak miał ping to go nie lagowało ) . Czy był to ddos i czy jest możliwość, że podczas laga servera Volvo jeden na dziesięciu graczy nie dostaje lagów ? 

Tutaj screen http://steamcommunity.com/id/asajuskalaszkama/screenshot/443982228385115142  Zaraz dorzucę jeszcze demko.

Opublikowano

­

Przed chwilą skończyłem mecz (po poddaniu się ) . Kiedy wygrywaliśmy 4:2 zaczęły się dziać cuda, wszyscy osiągali pingi rzędu 100 - 300 oprócz jednego gracza, który jak gdyby nigdy nic rushował cały czas z p90  i kosą (dodam że nawet jak miał ping to go nie lagowało ) . Czy był to ddos i czy jest możliwość, że podczas laga servera Volvo jeden na dziesięciu graczy nie dostaje lagów ? 

Tutaj screen http://steamcommunity.com/id/asajuskalaszkama/screenshot/443982228385115142  Zaraz dorzucę jeszcze demko.

Normalne zjawisko, ktoś strasznie chciał wygrać  :) Ktoś was ddosił.

Opublikowano

Ta jasne ddosowal na goldach xDdd. Nie raz tak miałem podczas lagow servera, że 1-2 osoby miały normalny ping (w tym ja raz). Pewnie było tak samo. Czasem jak laguje servery volvo to mają wszyscy 300 pingu, a czasem się zdarza, że 1-2 osoby mają normalny ping. Nie wiem od czego do zależy.

Opublikowano

Od półtora miesiąca są ddosy na serwery Valve, wystarczy śledzić bloga CounterStrika albo streamy Izaka.

Opublikowano

­

Od półtora miesiąca są ddosy na serwery Valve, wystarczy śledzić bloga CounterStrika albo streamy Izaka.

Kolejne dziecko Izaka ! :D

Każda dziedzina MMORPG jest ddosowana. Zdarzyło mi się bardzo wiele razy, że ktoś ode mnie z teamu walił tylko i wyłącznie w drużynę przeciwną. :)

A ten Pan od Golda to niech się w czoło pierdolnie zanim coś napisze

Opublikowano

­

Kolejne dziecko Izaka ! :D

Każda dziedzina MMORPG jest ddosowana. Zdarzyło mi się bardzo wiele razy, że ktoś ode mnie z teamu walił tylko i wyłącznie w drużynę przeciwną. :)

A ten Pan od Golda to niech się w czoło pierdolnie zanim coś napisze

>CS:GO

>MMORPG

xD XD xD

tenor.gif

Opublikowano

Wina serwerów valve. Też tak czasami na mmach mi się zdarza.

Opublikowano

JA P******E, JAK SIĘ NIE ZNACIE, TO SIĘ NIE WYPOWIADAJCIE.

Serwery valve mają ostatnio problemy, skąd taka wiadomość że ddosy są skoro valve nic o tym nie powiedziało? 

Poza tym zdarza się to raz na kilka meczy, nic nowego aktualnie.

Opublikowano

Ja też miałem raz taki problem ale przejebalismy jedną rundę a dziś kurwicy dostawałem grałem z Team'em i wszyscy zjebany ping przeciwnicy tak samo tyle że oni w terro byli i mieli lepiej przejebalismy wtedy 8 rund 1 wygraliśmy ale w ostateczności jak ping się uspokoił to wygraliśmy cały mecz.

Jeszcze później graliśmy i drużyna przeciwnika miała 200 pingu (przez 6 rund) jedna osoba tam miała 40 i była z Polski (polski nick)

I my czyli ja i 3 innych graczy z Polski mieliśmy normalny ping oprócz jednego typa który miał 200 ten już nie był z Polski ogólnie fajnie się grało jak mieli taki ping :D

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...