Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Pomoc z EloBuddy i PortAIO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoś już z 2 miechy nie grałem w lola i jakieś 3 dni temu znowu zacząłem oczywiście na skryptach no i jak grałem wcześniej zainstalowałem sb pare skryptów evede i sb gram. Zauważyłem że jest coś takiego jak PortAIO czyli Skrypty z L# w elobuddy tak dobrze rozumiem? Nigdzie nie mogę znaleźć skąd i jak to zainstalować jeśli ktoś wie prosił bym o wytłumaczenie albo o jakiś poradnik ;)

Teraz o EB mam pewne problemy. 

Czasem po naładowaniu się gry gra się po prostu zawiesza i musze alt+ctrl+delete i od nowa włączać ktoś wie o co chodzi? Kompa mam ok normalnie mam jakieś 100-150 fps w grze :)

I dlaczego jak mi sie gra ładuje to lol chowa się w pasek?

EDIT: I jeszcze jak ktoś zna to prosił bym o jakieś dobre ''Utility''  Mam tylko EvadeIC i MasterMind

Za pomoc daje limit lików albo i więcej xD:)

Pozdrawiam !!!

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Port AIO to są przeportowane skrypty z l$, aktualnie te aio zawiera najlepsze skrypty do prawie każdej postaci. Skrypt ten zawiera masę innych skryptów wbudowanych takich jak, Anti Stealth,Trackery,Activatory itp. Wystarczy wejść w zakładkę PortAIO Misc
Port AIO instalujesz tak (spacje usuń):

1) https://github. com/berbb/Berb.Common
2) https://github. com/berbb/PortAIO

W grze ustaw rozdzielczość na Borderless, czyli w oknie bez krawędzi to powinno zapobiec crashom itp.

Opublikowano

W PortAIO masz też wbudowane utility (Evade itp) ale musisz je w opcjach włączyć. Sam nie wiem czy Evade przeportowane tam jest lepsze od EvadeIC ale warto potestować.

Co do crashy czasem mi się zdarzy ale to wina ścin internetu przez co EB injectuje się więcej niż 1 raz i się crashuje.

Opublikowano

XZa0p1f.png

To np jak mam takie skrypty to włączyć tylko te 2 PortAIO i Berb common? Czy evade włączyć, activator itp Czy to wszystko jest już w tych 2 i resztę mogę usunąć? i jeśli chodzi o postacie to tam są wgrane wszystkie? Zed dobry na tym jest? :)

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...