Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10 - czy warto?

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wiem że tego jest pełno na google, ale chciałbym poznać opinie użytkowników. 

Mam Windowsa 7, i oczywiście działa perfekcyjnie. Czy Windows 10 też jest tak samo dobry, czy to porażka jak Windows 8? (takie mam zdanie z relacji znajomego). Czy warto go zainstalować? 

Trochę się boję bo na internecie pełno jest filmików gdzie ktoś sobie gra, a tu nagle wyłącza się komputer bo aktualizacja, i zwykłymi sposobami tego nie da się naprawić. 

Edit

Dodam też, że starsze gry powinny działać, między innymi Skyrim. 

Opublikowano

Może będzie działał normalnie a może i nie. Mi działa na każdym lapku czy kompie co posiadam czy instalowałem. 

p.s.

Następny z kolejnym takim samym postem. ;)   

Nieważne co napiszą inni, musisz sprawdzić sam co będzie, nikt nie jest wróżką by przewidzieć jak będzie działało na twoim komputerze. Jedna wielka niewiadoma. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jeśli nie wiadomo jak będzie działał, to znaczy że jest słaby. Windows 7 działa dobrze zawsze i wszędzie, jeśli spełniasz wymagania.

Opublikowano

Nie zawsze bo nie był systemem tworzonym specjalnie dla gracza ( windows 2000 w sumie też ale działało na nim wszystko )  w pierwszych wydaniach , było tylko XP i Vista ;)

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...