Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wgrać pliki na serwer w YaTQA.

Gość animekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość animekkk
Opublikowano

Witam, otóż zrobiłem serwer ts3 w programie YaTQA (żeby był z licencją). I chciałem tam wgrać moją bazę danych lecz nie wiem gdzie znajdują się jego pliki.

Opublikowano

Witam, otóż zrobiłem serwer ts3 w programie YaTQA (żeby był z licencją). I chciałem tam wgrać moją bazę danych lecz nie wiem gdzie znajdują się jego pliki.

Jeśli chodzi ci o bazę danych czyli ts3server.sqldb to musisz ją wgrać przez ftp.

AOWD3IA.png

Opublikowano

@up

Ale do jakiego folderu?

Wchodzisz przez ftp wchodzisz w pliki teamspeak3-server_linux_amd64 chyba że masz x86 to wrzucasz tam plik ts3server.sqlitedb polecam pierw ze stopować serwer jak wrzucisz sobie baze danych to od razu weź zmień hasło query do yatqa bo inaczej ci nie zadziała stare hasło do yatqi

AOWD3IA.png

Gość animekkk
Opublikowano

Ale ja stworzyłem serwer w YaTQA i jeżeli wrzucę bazę danych do głównego folderu to zmieni mi na głównym serwerze, a ja chce jakby na pobocznym.

Opublikowano

Ale ja stworzyłem serwer w YaTQA i jeżeli wrzucę bazę danych do głównego folderu to zmieni mi na głównym serwerze, a ja chce jakby na pobocznym.

Tak zmieni na głównym serwerze przez yatqe możesz wgrać kopie tylko którą stworzyłeś przez yatqa inaczej ci nie zadziała na drugim serwerze plik ts3server.sqldb

AOWD3IA.png

Gość animekkk
Opublikowano

@up A jak wgrać tą kopię lub stworzyć?

Gość animekkk
Opublikowano

@up A da się jakoś zmienić id servera?

Opublikowano

@up A da się jakoś zmienić id servera?

Raczej nie jak stworzysz serwer to samo ci daje id Servera jedynie co to możesz zmienić machine id 

AOWD3IA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...