Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinia na temat XenoxMT2

OpanujStres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, na początku chciałbym napisać iż wszelkie moje słowa są kierowane w stronę administracji i ogólnie serwera XenoxMT2.

A więc, 7 kwietnia wyjechałem na delegacje, moje konta przeznaczyłem bratu aby wysprzedał resztki ekwipunku.
Kiedy wróciłem zmęczony 2 czerwca, poszedłem od razu spać.

Godzina za godziną, aż w końcu 3 czerwiec. Wstaję, idę się umyć, ubrałem się po czym brat przylatuje do mnie i mówi, że nie może się zalogować na postać. A więc idę sprawdzić, wpisuje login i hasło po czym poznaję, że moje konta zostały zablokowane.
Piszę do mojego dobrego znajomego, może on wie coś na ten temat.
Okazuje się, że moje postacie zostały zbanowane z powodem: Kradzione eq.
A więc pomyślałem, to jest żenujące iż spędziłem 6 lat na tym gównie i nigdy nie miałem bana, a teraz jakiś 15 letni no name co gra ledwo rok na xenoxie, banuje mnie z takim powodem.
Dopytałem się kolegi od kogo, na ile i na temat tego administratora.
Okazało się, że to był AscoranMM, kolega opowiadał, że pisał iż będzie banował za WH/SH permowo.
A co się okazało? Kilka godzin później na swoim bocznym wojowniku latał na SH i lekko podkręconym WH.

Ludzie, nie dajcie się nabierać!
Czytałem posty paninaxa, pisał iż item shop xenoxa jest dobrowolny, nie musimy z niego korzystać. A co na to wychodzi? Miałem 540sm, wykupiłem zmiane nicku na PoplaczSiex3 zaraz patrze, 40sm.
I to ma być uczciwość? Ludzie!

Nie grajcie na tym serwerze, ten serwer był modny kilka lat temu, teraz to wielkie gówno!
Paninax rozdaje rangi na lewo i prawo, powiada iż nie ma navi co?
Ciekawe skąd wzięły się Miecze GM, tysiaki 30-31, kostury po 30-31 w dodatku jeden kostur 6/7 lud i um.
Ciekawe też, skąd u gracza 61 lvl wzięło się 8szt kd paranoi i głupoty +2, dziwne co?

Nie polecam tego serwera, czekam na argumenty i dowody iż moje postacie posiadają kradzione eq.

Chciałbym dopisać, iż AscoranMM to gówno a nie administrator, jak można był tak debilem aby banować bez dowodów i argumentów moje postacie? Rozumiem, nie było mnie kilka miesięcy, ale to nie przestępstwo aby mówić, iż posiadam kradzione eq! Mam normalną rodzinę a nie jakąś patologię która okrada pierwszego lepszego, jesteśmy uczciwymi ludźmi.

Nie wiem co Ty koleś sobie wyobrażasz banując mnie bez argumentów i dowodów, ale nie ujdzie Ci to na sucho.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś XenoX był serwerem,gdzie grało 2-3k osób i siedzieli kilkanaście godzin przed kompem. Te czasy już dawno dawno znikły. Bodajże nie słyszałem nic o XenoXie od 2014 grudnia gdzieś tak.

Opublikowano

BOŻE MOJE OCZY właśnie dostałem WYLEWU , jest ktoś kto się przejmuje co się stało z tym serwerem ?? padł i bardzo dobrze mniej syfu .. "dzieci" które tam grały wchodzą na serwer ( easy , medium ) i jak mają wbijać lv 5-10 minut to płacz że to hard lub zrobić z 15 map to przecież zajmie wieczność... i równie dobrze mogą iść na PL.... źle się stało że wgl wyszedł taki s**t jak xenox lub teraz podróba w 100% argentus może jest jeszcze pare podróbek tego syfu ale nie znam

Opublikowano

Moja gra skończyła się w momencie aż 3 magiczne litery pojawiły się na Xenoxie: "nan". Te 3 litery pozwalały bugować zwoje, SM'y, ulepki, KDki i inne pierdoły. Kto ogarnął się dość szybko potrafił z tego korzystać długo i efektywnie. Tak samo było na Extremie. Mieć 6000 zwoi Metalu czy po 400 zwoi na ulepszanie KD +5. Ten serwer miał więcej bugów (KD w strzałach, KD w hełmach i butach) niż większość jakie kiedykolwiek wyszły razem wzięte. Długo na nim grałem, ale w momencie gdy moje konto zostało okradzione straciłem całą chęć do gry. Taki niestety ten serwer jest. Gdyby wyszedł Xenox s2 (Argentus to nie to samo) to bym chętnie zagrał. Jedyne co to zmieniłbym w nim administrację. :)

Opublikowano

Jak pamietam to na tym serwerze byl chyba Pawemol? Administratorem i po zmianach jakie zaszly pare lat temu na Xenoxie i chyba po odejsciu z teamu wlasnie jego(task m isie wydaje bo w xenoxie juz nie siedze w c**j dlugo) wsyztsko sie zjebalo...

Ludzie ktorzy pisza ze sie ktos przejmuje glupim serwerem,to popatrzcie ile napisal ze gral 6 lat! chociazby z sentymentu moze byc mu szkoda postaci itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...