Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Debugger program has been found

Setowiecc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"A debugger has been found running in your system. Please, unload it from memory and restart your program." Wyskakuje mi to cały czas po kliknieciu "start" już miesiąc tak mam a wcześniej było wszystko ok nwm co mam już robic odpisz ktoś jak się tego pozbyć nooooooooo.

Opublikowano

Sprawdzalem to Check Files ale nic nie pomoglo a odinstalowalem i pobrałem jeszcze raz ale tez nic nie dalo caly czas to mi wyskakuje.

Opublikowano

no ja się na tym nie znam a jaka masz teorie bo jak cos Ci pomoze to jeszcze probowalem to usunolem warrocka z folderu system i wlaczylem tym rzekomo skrotem co miałem bezpośrednio pobrane już na pulpit to wtedy tam to mi już nie wyskakiwalo tylko wyskoczylo cos "Cannot find exeute file!" tez po kliknieciu "start" no ale nadal nie mogę tego wlaczyc nie.

Opublikowano

Kliknij prawym na mój komputer>właściwości(zrób screena) potem wejdź w menedżer urządzeń, rozwiń "karty graficzne' i także zrób screena i nam je wyślij.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...