Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MoltenMT2 - pliki serwerowe i reaktywacja

Gość Benatii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich bardzo serdecznie !

piszę ten post ponieważ chciałbym odnalezć użytkownika który ma pliki do tego serwera.

Serwer wystartował 2012 roku gdzie grało grono ludzi i stał on przez dobre 5-6 miesięcy,lecz pózniej ślady po nim zagięły

bardzo bym chciał reaktywacje tego serwera jedynie co znalazłem to tylko prezentacje która została przeniesiona do kosza.Jezeli ktos drodzy gracze ma jakieś informacje o tym serwerze proszę o skontaktowanie się ze mn.

Post może nie typowy lecz pozwoli mi znalezc jakeis informacje

http://www.mpcforum.pl/topic/638627-zapowied-moltenmt2/#entry4594432

Opublikowano

A po co ci dokładnie kontakt? Posiadam pliki i www, ale nie mam zamiaru startować z tym projektem.

Opublikowano

A po co ci dokładnie kontakt? Posiadam pliki i www, ale nie mam zamiaru startować z tym projektem.

Kolego drogi nwm czy pamietasz jaki ten serwer byl z*******y na serwerze byly tlumu + wszystkie postacie byly zbalansowane,ladne sety itp myslisz ze by teraz to nie wypalilo na isi kolego bylo by z 1k+

Opublikowano

Kolejny rework? weź kurna stwórz coś swojego men­

Zgadzam się.

Po co komu odgrzewany kotlet który był.

­

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Jeden z Administratorów Pandory i Diamonda był właścicielem Moltena, na Diamondzie był pod nickiem Crive, może to coś pomoże. :P

Opublikowano

Po plikach widać żę ma dużo wspólnego z Diamondem więc nie wiem poco znowu takie cuś. Jak na moje po co robić serwer na czyichś plikach (szczególnie że przestarzałych), jak można to odwzorować, bo na YT dużo jest z niego Gameplayów.

sygna.tan.png

Opublikowano

Ja Tylko dałem propozycje Revorku bo daje sobie głowie uciiac zeby wypalila i bylo by na nim duzo osob :)

Opublikowano

Gdyby dorzucic bsa i ulatwic wbijanie bonusow, dodac pare pierdol, ktore weszly w standard metinow prywatnych przez ostatnie lata + usunac bugi to mogloby byc fajnie :)

Opublikowano

­z tego co pamietam to tam ostatni set byl na 150 lvl a lvl max bylo 250 xD wiec pasowalo by zmienic sety :)

Gdyby dorzucic bsa i ulatwic wbijanie bonusow, dodac pare pierdol, ktore weszly w standard metinow prywatnych przez ostatnie lata + usunac bugi to mogloby byc fajnie :)

­

Witam Wszystkich bardzo serdecznie !

piszę ten post ponieważ chciałbym odnalezć użytkownika który ma pliki do tego serwera.

Serwer wystartował 2012 roku gdzie grało grono ludzi i stał on przez dobre 5-6 miesięcy,lecz pózniej ślady po nim zagięły

bardzo bym chciał reaktywacje tego serwera jedynie co znalazłem to tylko prezentacje która została przeniesiona do kosza.Jezeli ktos drodzy gracze ma jakieś informacje o tym serwerze proszę o skontaktowanie się ze mn.

Post może nie typowy lecz pozwoli mi znalezc jakeis informacje

http://www.mpcforum.pl/topic/638627-zapowied-moltenmt2/#entry4594432

Opublikowano

hehe gralem od poczatku do konca;-) wlasciciel diamonda i elite ;]] najlepszy serwer na jakim gralem i znam pare chlopakow co gralo i to samo powie.

Opublikowano

­

hehe gralem od poczatku do konca;-) wlasciciel diamonda i elite ;]] najlepszy serwer na jakim gralem i znam pare chlopakow co gralo i to samo powie.

Jeden z Administratorów Pandory i Diamonda był właścicielem Moltena, na Diamondzie był pod nickiem Crive, może to coś pomoże. :P

Koledzy macie jakis kontakt z nimi ?

Opublikowano

nic a nic wiem ze wlasciciel elite ,pandory itp zakonczyl z tym bo wylaczyl wszystkie swoje serwery;/

Opublikowano

Serwer był naprawdę fajny, no ale co było to nie wróci. A nie lepiej było by zrobić coś nowego? 

Powodzenia w szukaniu.. teraz to nie wiem czy już znajdziesz do nich kontakt.­

­

Opublikowano

­

Serwer był naprawdę fajny, no ale co było to nie wróci. A nie lepiej było by zrobić coś nowego? 

Powodzenia w szukaniu.. teraz to nie wiem czy już znajdziesz do nich kontakt.­

Kolego Drogi brak funduszy i sprzetu na postawienie naprawde dobrego serwera :) Dlatego jedynie co moge od siebie zaoferowac do TuT czy tez GM :)

Opublikowano

­

i tak to w tych czasach nie wypali :D

Uwierz ze da rade

Opublikowano

­

i tak to w tych czasach nie wypali :D

Uwierz ze da rade

Każdy chce wrócić do starych czasów metina, ale nie na te serwery z pretekstem żeby poczuć ten "klimat" co wychodzą teraz tylko pod zarobek.

Powiedz mi masz jakąś wiedze w robieniu serwerów itd?

Serwer byłby z IS takim jak był tam czy dodane więcej syfów żeby zarobić tylko?

Pliki byś kupił dodał IS'a i to tyle?

Stary, takich serwerów było multum i żaden z nich nie wypalił a były między innymi :

Pandora - były bodajże 2/3 serwery które są i były niewypałem.

Diamond - to samo co z pandorą, były chyba z 3 odsłony tego serwera i także niewypał.

Elite - tego to było chyba z 2x od jednego "twórcy" gdzie wyszedł ten serwer 2x w tygodniu jeśli się nie mylę.

Stary powiedz mi kto by wbił Ci na taki serwer, gdzie są teraz owiele lepsze ale mało ludzi na nie wbija ponieważ większość to czysty skok na hajs a są m.in laneris, invoria ale chociaż na invoriach coś zmieniali a slanerisy ciągle te same tylko z innymi setami.

Zrób swój własny projekt wyjdziesz na nim lepiej niż wychodzić z czymś co już było.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Oh molten piękny serverek także miło wspominam a gdyby ktoś podjął się tej reaktywacji było by fajnie, reaktywacją nazywam postawienie konkretnego servera nawet z małymi poprawami by zachęcić troszkę wiecej graczy z tego powodu iż dzisiejsi gracze patrzą tylko  na "nowości" a tak naprawde server buduje klimat jaki jest oraz gracze a dużo osób o tym zapomina.  A z tego co pamiętam za dużo nie było w szczytach jakoś 500 bodajże było, chociaż start mi się bardzo podobał i nie było tego że w pare dni się wbijało maxa.
Chociaz wątpie żeby powstało już coś podobnego do tego servera, jedyne co to administracja elite pandory dragona diamonda oraz moltena potrafiła postawić konkretne servery które nie miały max lvl po tygodniu, i gra wyglądała bardzo przyjemnie ;) 

Opublikowano

­

Oh molten piękny serverek także miło wspominam a gdyby ktoś podjął się tej reaktywacji było by fajnie, reaktywacją nazywam postawienie konkretnego servera nawet z małymi poprawami by zachęcić troszkę wiecej graczy z tego powodu iż dzisiejsi gracze patrzą tylko  na "nowości" a tak naprawde server buduje klimat jaki jest oraz gracze a dużo osób o tym zapomina.  A z tego co pamiętam za dużo nie było w szczytach jakoś 500 bodajże było, chociaż start mi się bardzo podobał i nie było tego że w pare dni się wbijało maxa.
Chociaz wątpie żeby powstało już coś podobnego do tego servera, jedyne co to administracja elite pandory dragona diamonda oraz moltena potrafiła postawić konkretne servery które nie miały max lvl po tygodniu, i gra wyglądała bardzo przyjemnie ;)

Kolego tam było 1k ludzi faktycznie z expem nie było łatwo ale również ekwipunek też było nie łatwo zrobić Hwangi itp,Balans Postaci to jest ten Klimat :)

Opublikowano

Kopia? Gralem na obydwuch serwerach i sadze ze sie grubo mylisz

Opublikowano

­

Właściciel zapowiedział koniec z metinem wiec nie zrobi nic :)

Szkoda :(

Opublikowano

też jestem za tym, żeby nie odgrzewać kotleta, zróbcie coś nowego, albo poproście ludzi zza granicy o pliki, a nie ciągle kopiuj i wklej!

GEHoMRp.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...