Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do graczy ADC, Co sadzciie o Jannie?

xEnghet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Ja juz kurwicy dostaje na solo kolejeczce jak braum/tresh/leona i reszta opekow open, a typ instalock janna i wali konia na bocie. 
Jaka jest wasza opinia o jannie? 

ZLY DZIAL SORKA PANOWIE PROSZE O MOVE

Opublikowano

Nie wiem dlaczego jesteś tak nastawiony do Janny. To, że jest to defensywny support nie oznacza, że nie można nim robić lepszych rzeczy niż supportami agresywnymi. Osobiście Janna to mój ulubiony support do gry jako, oraz do gry z. Jeszcze z innej strony lepiej żeby gość picknął taką Janne jeżeli gra nią nawet dobrze niż Thresha, którym będzie feedował.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Po prostu 90% jann nic nie robi, tylko walą konia i jedną ręka grają ( prawdopodobnie lewą wciskają na shielda-> na moją postać-> masturbacja -> znowu ten sam schemat ) I po prostu nie wiem czy ja mam takiego pecha, czy te janny mnie trollują czy co

Opublikowano

Po prostu 90% jann nic nie robi, tylko walą konia i jedną ręka grają ( prawdopodobnie lewą wciskają na shielda-> na moją postać-> masturbacja -> znowu ten sam schemat ) I po prostu nie wiem czy ja mam takiego pecha, czy te janny mnie trollują czy co

Po prostu trafiasz na słabych graczy. Też czasem mi się trafiają ale są tacy, którzy faktycznie wykorzystują jej potencjał.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Uwielbiam grać z janną, jak ktos wyżej napisał, janna to także offensywa, adek który dostaje shielda powinien szukać "trejdów", generalnie moim zdaniem najlepszy support w tej grze, każdy skill tej postaci jest w stanie pomóc adc.

Specjalista
Opublikowano

Imo Janna jeden z lepszych supportów, osłania adc chyba najlepiej ze wszystkich supportów, ogarnięta Janna, to zazwyczaj win, chyba że adc to rak.

Opublikowano

Proszę odwalić się od mojego maina. Dobra Janna potrafi zmienić losy gry, nią możesz wszystko - slow, podrzucenie, op shield, heal. Tyle razy już ratowałem dupe ADC gdzie taki thresh, leona i inne supporty nic by nie zrobiły.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Bo ludzie grac nie potrafia jako support..

Gdybys trafil dobra janne to nie dostawal bys obrazen bo dala by ci wczesnie tacze

Gdby widziala ze robisz trade to by ci dala tarcze

Gdyby thresh leona czy inne postacie chcialy sie przyciagnac uzyla by tornada zeby anulowac

Przy gangu uzyla by flesha i uzyla ulti zeby uniemozliwic ucieczke

Przy teamfightach nie uzywala by ulti gdyby twoja druzyna go wygrwywala

Uzywala by dobrze spowopnienia i stawiala by wardy.

Uzywala odpowiednio zakupionych przedmiotow

u1lc.png
Opublikowano

Janna jest ok na supporcie ale musi dobrze ogarniać mechanikę Q i ulta żeby przypadkiem nie odepchnął mi tu jakiegoś assassina pod carry. Trzeba dobrze trafiać z Q żeby trafić jak najwięcej osób a nie tylko 1 i na szybko. 

Daje tarcze + która zwiększa AD czyli bardzo dobre wymiany dla ADC na linii.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Janna jest ok, ale czasami jednak denerwuje to jak bardzo defensywna jest. Kiedyś cieszyłem się, gdy ją miałem, teraz takie lekkie "meh". 

Zależy też od enemy picków, czasami defensywny support jest potrzebny. Pasuje do takiej Caitlyn, ze względu na to że wtedy to już z caitlyn się nie potradeujesz. 

Na samą caitlyn też jest ok bo nie obija aż tak adc i nie podejmuje nawet próby.

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...