Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1st Pussyfooters Cavalary

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Serdecznie zapraszamy na drugą odsłonę naszego serwera Minecraft o nazwie "1st Pussyfooters Cavlary"!

Po udanej I edycji nadszedł czas na ciąg dalszy, jeszcze bardziej emocjonujący niż poprzedni!

Zebraliśmy doświadczenie z poprzedniej edycji, przeanalizowaliśmy błędy, wdrożyliśmy poprawki a wszystko po to, by zwiększyć poziom grywalności na naszym serwerze i uczynić rozgrywkę jak najbardziej komfortową.

Serwer II edycji łączy w sobie trzy światy - survival, gdzie liczy się każdy dzień z morderczym PvP - przeciwnik nie śpi, potwory również [...], całą otoczkę uświetnia nam motyw ekonomiczny, w którym zaprawiony w boju budowniczy może pokazać na co go stać! Od malutkich domków, po wielkie zamki, stwórz swój mały świat razem z nami już dziś!

Po za świetnie zbalansowanym poziomem, licznymi dodatkami, odpowiednio spreparowaną mapą i biomami, na serwerze będzie można uświadczyć: system prac, który uprzyjemni nam rozgrywkę i pozwoli pozyskać niezbędne dobra materialne, targowisko z licznymi sprzedawcami (NPC), sklepem, w którym będziemy mogli wydać nasze ciężko zarobione pieniądze lub sprzedać dobra , możliwość wykupienia placu pod nasz własny sklep, system cuboidów, który pozwoli wam, graczom chronić swoje wspaniałe budowle.

Wstąp do nas już dziś i przeżyjmy wspólnie wiele niezapomnianych, ciekawych i pełnych akcji momentów na naszym  serwerze! :-)

Z technicznych informacji: ip naszego serwera nie uległo zmianie (mc.pussfoot.ovh), wersja minecrafta to 1.9.0 - 1.9.2, liczba slotów wynosi 50. Serwer z uwagi na komfort graczy nie wymaga autoryzacji klienta premium!

ZAPRASZAMY DO WSPÓLNEJ GRY!!!

Poniżej przedstawiamy widok serwera z lotu ptaka w formie krótkiej prezentacji multimedialnej:

86226145013474567463.png

Opublikowano

Co do prezentacji:

Jakbyś mógł, to zrób jakąś grafikę na początek (tzn; ładny napis, ładną czcionką. Nie umiesz, napisz choćby do mnie)

Ale wygląda całkiem spoko.

Wyenteruj reklamę,

To premium czy no-premium?

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Co do prezentacji:

Jakbyś mógł, to zrób jakąś grafikę na początek (tzn; ładny napis, ładną czcionką. Nie umiesz, napisz choćby do mnie)

Ale wygląda całkiem spoko.

Wyenteruj reklamę,

To premium czy no-premium?

Serwer jest no-premium.

Co do napisu, pomyślimy, ale reklama jest informacyjna, i nie zawsze musi być bardzo ładna :)

PS: Jestem założycielem serwera ;)

Opublikowano

CZytam ten opis i w zasadize nie widze tutaj nic co by odróżniało ten serwer od innych. Może coś przeoczyłem chociaz czytałem trzy razy. No i nie widać ani jednego screena który by pokazał jak chociażby spawn wygląda (film mi się nie uruchamia).

images.jpg

Opublikowano

CZytam ten opis i w zasadize nie widze tutaj nic co by odróżniało ten serwer od innych. Może coś przeoczyłem chociaz czytałem trzy razy. No i nie widać ani jednego screena który by pokazał jak chociażby spawn wygląda (film mi się nie uruchamia).

Główną rzeczą przez jaką serwer jest inny to drop z rud, oraz brak gildii. Z racji tego że większość pokazuje film, nie dawaliśmy już screenów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...