Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quick Cast czy Normal cast?

Megocki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, powracam do gry, tworzę nowe konto. Bazowo grałem Ryze, w ustawieniach standardowych ustawione było wszystko na quick casty. Proszę o informacje czy to jest lepsze i jak gracie lub jak grają lepsi gracze. Żebym zaczął już się uczyć tego.

Opublikowano

Do większości champów rekomendowane są smart casty po to, by zmniejszyć czas użycia różnego rodzaju skilli.

Lepsi gracze grają w większości na smart castach.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, a powiecie mi jeszcze, czy mam mieć zaznaczony pierwszy kwadrat: Replace Quick Cast with Quick Cast With Indicator in the quickbind UI . ?

Opublikowano

Na Irelie biore normal na Fiore i Riven Quicky

Grajac irelia na quick i jest duza fala minionow a po srodku enemy z q trafialem w miniony dlatego na tej postaci uzywam normal

Na Irelie biore normal na Fiore i Riven Quicky

Grajac irelia na quick i jest duza fala minionow a po srodku enemy z q trafialem w miniony dlatego na tej postaci uzywam normal

Opublikowano

Kiedys grałem bez smart castow. Odkąd przeszedłem na qc to nie sadze bym mogł podjąć lepsza decyzje. Gra sie o niebo lepiej, dlatego tez większość profesjonalnych graczy na nich gra.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...