Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie wymagania ma Europa Universalis IV?

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem, orientuje się ktoś może jakie wymagania ma EU4 ze wszystkimi dodatkami? chodzi mi o to, jaki procesor minimalnie jest wymagany (taktowanie / rdzenie ), aby gra chodziła płynnie na 5, a miesiąc trwał nie dłużej niż kilka sekund. 

btw nie chodzi mi o wymagania podane przez paradox / inne strony, bo to mogę sam sobie sprawdzić, także nawet nie próbujcie tym spamować

graphic.png

Budowniczy
Opublikowano

EU IV z dodatkami pobiera ci więcej zużycia procesora (bynajmniej u mnie). Tak więc wymagania sprzętowe nie mają nic do rzeczy, wystarczy mieć w miarę dobry procesor i możesz odpalić każdy dodatek bez problemu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

EU IV z dodatkami pobiera ci więcej zużycia procesora (bynajmniej u mnie). Tak więc wymagania sprzętowe nie mają nic do rzeczy, wystarczy mieć w miarę dobry procesor i możesz odpalić każdy dodatek bez problemu.

DOBRZE CYCU, TO, ŻE POBIERA WIĘCEJ TO WIADOMO, ALE MÓGŁBYŚ POWIEDZIEĆ JAKI MASZ PROCESOR. TO BY MI BARDZIEJ POMOGŁO. DZIĘKUJĘ PRZYJACIELU JEŚLI MI TO NAPISZESZ. PÓJDZIEMY KIEDYŚ NA PIWO, WIERZĘ W TO

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...