Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piny CS:GO

SwagCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio weszły te piny kolekcjonerskie i właśnie pojawił mi się jeden w ofertach specjalnych. Jak myślicie czy będzie się dało na nich zarobić po czasie czy raczej cena pójdzie w dół i strace?

Legenda
Opublikowano

Stracisz, rynek już jest teraz tak nasiąknięty, że ceny nie pójdą w górę, a tylko będą spadać. Złota zasada, jeżeli coś jest dostępne na "promocji" gdzie gra posiada dużą społeczność nie zarobisz na tym kokosów, a prędzej stracisz.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

W sklepie steam kosztuje 9 euro a na rynku bodajze 13. Kup i sprzedaj za wiecej lub otworz sobie.

Opublikowano

@up ale nie chodzi mi o piny które się otworzyło i wyleciał np train, a te paczki z pinami. Nie myśle tutaj że sprzedam to za miesiąc ale czy np po 2 - 3 latach trzymania tego może się to opłacić? Czy dalej będą te piny w sprzedaży i będą spadać.

Opublikowano

@up ale nie chodzi mi o piny które się otworzyło i wyleciał np train, a te paczki z pinami. Nie myśle tutaj że sprzedam to za miesiąc ale czy np po 2 - 3 latach trzymania tego może się to opłacić? Czy dalej będą te piny w sprzedaży i będą spadać.

Czy będą w sprzedaży za 5 lat to nikt nie wie. I tak raczej nie zdrożeją, a na pewno nie na tyle, żeby opłacało się je trzymać kilka lat. I tak tymi pinami co lecą z paczek można handlować, więc raczej nie zdrożeją.

tenor.gif

Opublikowano

Wątpie, że mogą zdrożeć nawet za kilka lat. Teraz jest strona która valve podało w tym update i tam można za 20 dolarów kupić pina(ten do przypinania + odznaka do gry)

Opublikowano

Ok dzięki za pomoc :D Chyba jednak zainwestuje w jakiegoś cobblestona z tego MLG póki tanie są, bo widzę że te z 2014 roku już po 300 euro chodzą :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...