Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podpięcie karty pod Paypala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, mam problem, bo jak chce podpiąć swoja kartę kredytową pod paypal to wyskakuje błąd Ta karta nie jest akceptowana. Użyj innej karty. Jestem na 100% pewny, że podaje dobre dane. Co robić?

76561197963952284.png

Opublikowano

Kartę kredytową czy kartę bankową? Zapewne chcesz połączyć kartę bankową czyli tą, którą płacisz codziennie i wypłacasz nią gotówkę.

Opublikowano

To nie ma znaczenia jaka jest karta jeśli jest akceptowana, zależy tylko od banku czy udostępnia on płatności online do tej karty i usług które ma uaktywnione domyślnie czy przez użytkownika. 

Kart kredytowych większośc banków nie obciąża rachunkami za zakupy online więc są zablokowane na portalach, karta powinna być typu DEBIT albo ELECTRON lub innego typu akceptowana przez PayPal 

Do karty jest konto, można przecież podpiąć je. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dzięki za odp @up

A jeszcze mam takie jedno pytanie. Czy da się przelać pieniądze błyskawicznym przelewem jak mojego banku nie ma na liście? (inna strona czy co?)

76561197963952284.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...