Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

East dalej taki zły?

Elfinonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Za moich czasów (tj. sezon3) EUNE BYło największą katastrofą, jaką widziałem, a byłem na plat elo. Do dzisiaj gram na euw i jestem, zadowony zarówno z community jak i skilla. Siedze co prawda tylko w diax 4, ale jest super! Nigdy przez 3 sezony nie grałem na EUNE.  Czy poziom graczy uległ poprawie?> Czy na poziomie gold5+ widzicie w graczach jakikolwiek przejaw skilla? Prosze Przedstawiać swoje subiektywne opinie :)

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Dziękuje za opinię, ktoś jeszcze? xD

w diaxie 4 a na mpc plakietka gold 5  kek.

euw > eune pod wzg. toksycznosci, roznica w skillu raczej zauwazalna przy d5+ imo

Hello there.

Opublikowano

Co z tego ze mam plakietke golda? To oznacza że mam prawo mieć tylko 1 konto? Ja chce wiedzieć jak sytuacja ze skillem wygląda na eune w przedziale gold+ Bo nie wiem czy warto tam grać.

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Gralem caly 2 sezon i polowe 3 na euw i pozniej przenioslem sie na eune i prawde mowiac jakiejs specjalnej roznicy wtedy nie bylo wiec o jakiej katastrofie mowisz? Poza tym sami musicie byc toksyczni czy zle gracie bo ja od 3 miesiecy nie uzylem nawet 1 k***y w meczu co jest naprawde wyczynem jesli chodzi o mnie. Mam golda 2 i dzis/jutro bede w platynie poniewaz tak srednio na 5 wygranych 1 przegrana. Jak zaczna sie klocic w druzynie wystarczy ze napiszesz "zamknac mordy" i bedziesz farmic i na 99% wygrasz gre :)

ostrywariat.png

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak jest na EUW ale dzisiaj zagrałem kilka gier na EUNE plat 3 elo i to co się tam wyprawiało... 1 osoba na 10 umiała dobrze farmić, reszta trzymała się 100-110cs -> 20 minuta. Ciągle ludzie toczą walki bez sensu, nie zdobywając żadnych objectivów.

Ale pewnie na wyższym diamencie jest już normalnie.

f1a327ea2f.png

Specjalista
Opublikowano

Powiem, że Platynka I to ścierwo na EUNE, skupisko boostów i debili :) Sam uciekłem na serwery WEST'a, nie dość że mam tam mniejszy ping to gra się o wiele przyjemniej z normalnymi teamate'ami.

Opublikowano

na EUNE od Diamondów zaczyna się skill, to co niektórzy tam robią to masakra. 

Dodatkowo każdy gracz na tych poziomach to toksyk, nie polecam.

Same boostowane shity

Opublikowano

eune i euw roznią sie tym ze na euw graja profesjonalni gracze a na eune nie, poziom moze sie roznic ale w okolicach mastera.

Myslisz ze jak masz d4 na wescie  to jak d1/master na nordicu? gold na wescie ma skilla a na nordicu jest trollem ? smieszny jestes

A co do toksycznosci gracze

Na bronzie, silverze, goldzie ludzie sie wyzywaja o wszystko, trollują dosc czesto, swojej winy nigdy nie widzą, ale w d5 jest normalnie, przynajmniej ja nie narzekam.

Opublikowano

Informacja o tym, że EUW jest lepsze to marny stereotyp. Oba serwery nie różnią się prawie niczym, ewentualnie małe szczegóły. W diamencie na EUW spotkasz tylko profesjonalnych graczy.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Gram od 2 lat na euw 1 rok grałem na eune i jestem w p3 na euw moim zdaniem jest mniej płaczących dzieci i to jest fajne ale zawsze mozna trafic na trolla lub dalna jak na kazdym serwie ^^

Opublikowano

Zero różnicy, wszędzie to samo. 

D3 na weście, D3 na eune i niczym się nie różni, ludzie grają tak samo, czasami zdarzają się jakieś mad gierki, ale to jak wszędzie :P

Teraz zasugeruj się jeden z drugim plakietką i elo :) 

Opublikowano

Wiekszosc opini z tego watku wykazuje, że eune to ścierwo, a skill zaczyna się dopiero od d5+ Czyli pewnie nawey wygrywajac 10 placementow i majac golda 3, nie wbije pewnie diamonda przez torlli.

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Wiekszosc opini z tego watku wykazuje, że eune to ścierwo, a skill zaczyna się dopiero od d5+ Czyli pewnie nawey wygrywajac 10 placementow i majac golda 3, nie wbije pewnie diamonda przez torlli.

XDDDDDDDDDDDDD

skoro jesteś diamentem na euw to i na eune sobie poradzisz, ja mam d5 na eune to wbicie plat 2 na eune z unrankeda (zrobilem 8/2 w placementach unlucky, start w g3) zrobilem w 3 dni, miejac 40 wygranych, a konto dostało bana bo je kupiłem 4 fun.

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...