Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSH

Major727

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc !

Mam pytanie czy oplaca sie pobierac haxy z c******d czy lepiej zainwestowac a jesli zainwestowac to w jakiego haxa podajcie link itp

Wiem ze znajda sie jakies osoby ktore beda pisac : naucz sie grac itp. Ale mnie to wali Jezeli kupicie mi pc to nie bede gral na haxach . gram na lapku gdzie mam 50fps-75.

Opublikowano

Takie osoby, które piszą, żeby nauczyć się grać samemu, to pewnie dostali bana za publik haxy i płaczą, a na prywat hax ich nie stać.

Polecam od siebie InterWebz lub LeagueCheats, c******d.pl. 

Opublikowano

Twoja wymówka grania na haxach jest śmieszna.

Lepiej zainwestować w cheaty bo te ogólnodostępne szybko wykrywają. Dobrym wyborem będzie LeagueCheats posiada w swojej ofercie dużo "usprawnień"

Opublikowano

Nie musisz kupować priv hacków, wystarczy że będziesz inteligentnie cheatował, i codziennie sprawdzał temat z cheatem. 

Są 2 sprawdzone stronki z cheatami - ogólnie polecam Poly Hack - Gram już 6msc i bez VAC'a :)

Opublikowano

Zależy jaki chcesz chat external, internal. Jaki masz budżet, czy zamierzasz grać w ligach faceit itp...

Cheat od waldka - tani i w sumie to wszystko. Raczej Ci wystarczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...