Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kick w ostatniej rundzie...

lolollllll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przed chwilą miałem mecz, w którym było 4 rosjan (w mojej drużynie), którzy kickneli mnie w ostatnie rundzie (dla nas było 15) zapewne dlatego aby mi nie zaliczyło wygranej. I tutaj mam do was pytanie, mogę jakoś zgłosić ten mecz / członków drużyny? W historiach moich meczów nie ma tej gry. Jakieś sugestie? Dzięki za wszelką pomoc :)

Legenda
Opublikowano

Kolejny.... nie kur*wa nic z tym nie zrobisz bo nikogo nie obchodzi jednostka na tle całej społeczności.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Kolejny.... nie kur*wa nic z tym nie zrobisz bo nikogo nie obchodzi jednostka na tle całej społeczności.

Widać, że u Ciebie brak kultury osobistej. Jeśli nie masz poszanowania to nie musisz pisać postów.

Nic nie zrobisz dla nich, wywalili Cię bo mogli. Pobierz sobie Server Picker i nie płacz

A ty ludzi nie oszukuj na marne 3 dychy.

Witam, przed chwilą miałem mecz, w którym było 4 rosjan (w mojej drużynie), którzy kickneli mnie w ostatnie rundzie (dla nas było 15) zapewne dlatego aby mi nie zaliczyło wygranej. I tutaj mam do was pytanie, mogę jakoś zgłosić ten mecz / członków drużyny? W historiach moich meczów nie ma tej gry. Jakieś sugestie? Dzięki za wszelką pomoc :)

Jedyne co możesz zgłosić to konta użytkowników, możliwe, że dostaną bany za greffing.

Opublikowano

Widać, że u Ciebie brak kultury osobistej. Jeśli nie masz poszanowania to nie musisz pisać postów.

Nic nie zrobisz dla nich, wywalili Cię bo mogli. Pobierz sobie Server Picker i nie płacz

Jedyne co możesz zgłosić to konta użytkowników, możliwe, że dostaną bany za greffing.

Bany za wywalenie go, bo pewnie mógł zamykać. Weź już wypierdalaj randomie, rzeczywiście Jego raporty zdołają dać bana dla tych kolesi i nie wkurwiaj ludzi

Opublikowano

Po pierwsze to od 14 rundy nie da się wyrzucić, czyli ściemniasz. Po drugie jeśli dostajesz kicka to jak wygrałeś to ci zalicza jako wygraną.

Legenda
Opublikowano

Po pierwsze to od 14 rundy nie da się wyrzucić, czyli ściemniasz. Po drugie jeśli dostajesz kicka to jak wygrałeś to ci zalicza jako wygraną.

Przez konsole można zrobić głosowanie.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

ostatnio w połowie ziomka wyjebaliśmy i na koniec (jak już wynik pokazało, rangi itp.), to kolejnego wyjebaliśmy.

Nie dostaną banów za griefing, teoretycznie on sam mógł griefować (według Valve) i za to bana dostał. 

Opublikowano

Kiedyś już nie pamiętam gdzie pracownik Valve powiedział że jak zostaniesz wyrzucony chyba 3 min przed zakończeniem meczu a twoja drużyna wygrała to dodanie zostanie ci elo(niewidoczne punkty rankingowe) tylko nie zaliczy ci wina.

Więc wychodzi na to samo, nie masz się o co martwić.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedzi :) Co do wątpliwości nie zamykałem ale nawet jakbym zamykał to nie był powód do kicka, tym bardziej, gdy mieliśmy taką przewagę oraz nic nie ściemniam, zostałem wykickowany w 15 rundzie gdzieś w ostatniej minucie, więc chyba mi się nie przewidziało. "Lubię to" rozdane, temat uważam za zakończony :)

Opublikowano

Jaka cenzura w tym słowie XDDDD 

co do tematu to nic nie zrobisz, sam niejednokrotnie dostałem kicka i lipa... 

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

mozna normalnie w 15 vote zrobic idioto.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedzi :) Co do wątpliwości nie zamykałem ale nawet jakbym zamykał to nie był powód do kicka, tym bardziej, gdy mieliśmy taką przewagę oraz nic nie ściemniam, zostałem wykickowany w 15 rundzie gdzieś w ostatniej minucie, więc chyba mi się nie przewidziało. "Lubię to" rozdane, temat uważam za zakończony :)

może zacznij grać całym teamem pl anie z ruskimi :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Mnie też ruscy gościu kikali na początku moich przygód z CS, ale potem zagrałem w składzie koleżeńskim lub pobrałem serwer PICKER i mam tylko europe 

Opublikowano

Mnie też ruscy gościu kikali na początku moich przygód z CS, ale potem zagrałem w składzie koleżeńskim lub pobrałem serwer PICKER i mam tylko europe 

za srever picker może być vac:P

Opublikowano

Nie ma VACA, to nie ingeruje w pliki gry. Korzysta z niego większość graczy CS w tym sam ja od roku. 

Opublikowano

Nie ma VACA, to nie ingeruje w pliki gry. Korzysta z niego większość graczy CS w tym sam ja od roku. 

jest oficjalnie gdzieś napisane że nie ingeruje?

Opublikowano

jest oficjalnie gdzieś napisane że nie ingeruje?

cs hacked pl SERWER PIcker i poczytaj 

Opublikowano

Ściągnij sobie Matchmaking server picker, wybierz serwer eu west i polski i poplacja rusków w twoich meczach się o 70% zmniejszy.

Nie nie ma możliwości dostania zo to VAC'a bo nie ingeruje w gre tylko firewall ci blokuje servery, jak chcesz możesz to nawet zrobić przez konsole w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...