Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na czym chcielibyście Grać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-1466532-0-50365200-1465050012_thumb.jpg

Cześć, Posiadam z Kolegą serwer VPS. Teraz, mamy rozkminkę co na nim zrobić. Nie chcemy zeby 200 zloty się zmarnowało i przychodzę na Forum z Pytaniem do was wszystkich:

- Na jakim Serwerze Chcielibyście Zagrać?

Zależy nam na tym, aby serwer Był Miły i przyjazny dla Graczy, ponieważ teraz te wszystkie serwery psują Starą atmosferę jaka kiedyś była.

Więc, Wybór nalezy do was.. Piszcie Swoje propozycje, a my je rozważymy. Będziemy wam Bardzo Wdzięczni! Chcemy zeby serwer Cieszył graczy i był odjazdowy! Dziękuje za uwagę!

Tryby: HardCore, EasyHc, FreeBuild, SkyBlock, Minigierki

PS. Piszcie inne tryby jakie byście chcieli zobaczyć!

Pozdrawiam!

Opublikowano

HC - Nie.

EasyHC - Po co kolejny główno EasyHC ?

FreeBuild - Może być

SkyBlock - Tak.

Minigames - Najlepsza propozycja ;)

Dzięki wielkie kolego ;):D

Opublikowano

HC - Za mało slotów.

EasyHC - Możesz zrobić.

FreeBuild - W uj dawno nie grałem i jakoś mnie to nie przekonywuje.

SkyBlock - Może być.

MiniGames - Za mało slotów.

Proponuje zrobić chestpvp.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Ja osobiście preferuję SkyBlocki. Jeżeli liczysz na ogarniętych graczy, to najwięcej ich jest właśnie tam. :)
Ludzie ostatnio w MC z tego co zaobserwowałam, nie lubią się "przemęczać", więc nie radzę robić małego dropu. Z HardSB w życiu nie zapełniłbyś serwera, chociaż brak mi takich serwerów :p 

Opublikowano

Wszystko tylko nie EasyHC.

Jednak ja to bym chciał pograć na jakimś fabularnym serwerze w czasach postapokaliptycznych, mody, dobra fabuła, żadnych gildii stworzonych przez graczy, dobry poziom i takie tam.

Opublikowano

HC - Za mało slotów.

EasyHC - Za dużo już takich serwerów.

FreeBuild - Najlepsza opcja.

SkyBlock - Za mało slotów.

MiniGames - Za mało slotów.

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za podpowiedzi ;) Na pewno z jakiejś skorzystam! :D 

Pozdrawiam! :D

PS. Masz jakąś propozycje? Napisz ją tutaj!!

Opublikowano

Dlaczego nie EasyHc? Po prostu was znudziły nudne servery na FunnyGuilds. Ja bym zagrał na oryginalnym EasyHc na autorskich skryptach i pluginach. Dawno takiego nie było - a ja bym na takim zagrał.

A poza tym uważam że Unia Europejska musi być zniszczona.

Q8eOMob.png

Opublikowano

Dlaczego nie EasyHc? Po prostu was znudziły nudne servery na FunnyGuilds. Ja bym zagrał na oryginalnym EasyHc na autorskich skryptach i pluginach. Dawno takiego nie było - a ja bym na takim zagrał.

A poza tym uważam że Unia Europejska musi być zniszczona.

Heh :D EasyHc jest duzo, a po 2 JEST mnóstwo serwerów z Autorskimi Pluginami... Które i tak z czasem upadają..

Opublikowano

Mnie samego naszło ostatnio na granie na Tekkicie. Serwer na modach to wyzwanie, ale jak skompletujecie jakąś fajną paczkę i dobrze to ogarniecie, to chętnie zagram.

Opublikowano

Mnie samego naszło ostatnio na granie na Tekkicie. Serwer na modach to wyzwanie, ale jak skompletujecie jakąś fajną paczkę i dobrze to ogarniecie, to chętnie zagram.

Pomyślimy ;):D

Opublikowano

HC- mało slotów

easyhc - kolejny gówno serwerek na jedna edycje

freebuild - ciekawiej

skyblock - spoko

minigames - najlepszy pomysł spośród wszystkich wyżej

Opublikowano

HC- mało slotów

easyhc - kolejny gówno serwerek na jedna edycje

freebuild - ciekawiej

skyblock - spoko

minigames - najlepszy pomysł spośród wszystkich wyżej

Obecnie jest Robiony SkyBlock przezemnie ;) Prawie Gotowe Wszystko jest :D Niedlugo Start Bedzie :D

Opublikowano

HardCore - Nie (za mało slotów)

EasyHc - Można by

FreeBuild - Było by spoko

SkyBlock _ Jak najbardziej

Minigierki - Za dużo tego już.

Obecnie jest na Serwerze SkyBlock, musze dokonczyc spawn i kilka rzeczy i otwieram Serwer :D

Dziękuję wszystkim serdecznie za Podpowiedzi! :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...