Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy taki tryb freebuild mógłby zyskać graczy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zagralibyscie na serwerze Freebuild, na którym administrator dawałby działki, byłoby duzo aren pvp i duzo takich ogolnie atrakcji typu mob arena, czy jakies granie w noge czy cos, ogolnie serwer z klimatem i oczywiscie bylby to duzy serwer i duza reklama i wieksze pieniadze? Bo pracuje aktualnie nad takim starym fb i jeszcze pytanie do was czy na takim serwerze też zrobić survival?

JEŻELI CHCE KTOS POMOC Z BUDOWANIEM MAPY TO PISAC PW ;)

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Widzę, że chciałbyś nawiązać do starych dobrych czasów minecrafta :) Niestety, to co było kiedyś już nie wróci. Teraz wszystko jest mechanizowane pluginami, i nowi gracze minecrafta mogliby się na takim serwerze nie odnaleźć.

Ja osobiście zagrałabym, dlatego że minecraft jest właśnie tą pierwszą grą, która zbliżyła mnie do świata gier i kompterów, i bardzo często grywałam na tego typu serwerach ;)

W każdym bądź razie życzę powodzenia i mam nadzieję, że uda Ci się taki serwer rozkręcić.

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Nie, a powoływanie się na "klimat" jest bezsensu bo to gracze go tworzą. W ogóle serwery fb nie są rozchwytywane i cytując jednego z użytkowników: "gra polega tam na zbudowaniu domku i nie wejściu na serwer nigdy więcej" także świetlanej przyszłości Ci nie wróże zwłaszcza z ręcznym nadawaniem działek. O wiele lepszą alternatywą byłyby bloki tworzące dookoła siebie działkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...