Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik Ahri (Patch 6.11)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko fajnie, nawet estetycznie przedstawione, ALE kumplu mów trochę "żywiej", bo brzmisz jak anemik. To taka jedyna uwaga :v

Uważam inaczej, ale każdy ma swoją opinie :)

Opublikowano

Zawsze kazdy pisze ze leblanc kontruje lisa a to nie prawda (dla mnie )

Leblanc chce zaatakowac ahri, ahri uzyje tylko e i koniec "ataku" lb

Ahri ma wiekszy zasieg skilli

Ahri ma lepsza farme

w jakim stopniu jest slaba na lb ?

Opublikowano

Dobry poradnik i oby takich więcej. Słychać Cię dobrze i jasno tłumaczysz. Nie brzmisz wcale jak "anemik" jak to DolorMortal wspomniał. Jak będziesz miał z 200 tysięcy subskrypcji to przyzwyczaisz się i będziesz mówił jeszcze lepiej, więc tutaj bym się nie czepiał bo w zasadzie nie ma czego. :)

• Możesz nieco poprawić adnotacje aby nie były takie krzywe :) Najlepiej jakby były równej długości. Szczegół ale myślę, że może to w małym stopniu poprawić estetykę materiału.
Opublikowano

Bardzo spoko, tylko wypowiedz się więcej na niektóre tematy, bardzo fajnie omawiasz. Liczyłem, że powiesz coś o kontrach i przedmiotach a tam tylko obrazek ;v
Ale i tak bardzo fajnie bez zbędnego gadania tylko wszystko co potrzebne, rób tak dalej, zwracaj uwagę na komentarze innych i tylko czekać aż wybije 100tys :D

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Bardzo spoko, tylko wypowiedz się więcej na niektóre tematy, bardzo fajnie omawiasz. Liczyłem, że powiesz coś o kontrach i przedmiotach a tam tylko obrazek ;v

Ale i tak bardzo fajnie bez zbędnego gadania tylko wszystko co potrzebne, rób tak dalej, zwracaj uwagę na komentarze innych i tylko czekać aż wybije 100tys :D

Ogólnie myślałem czy by nie omówić każdej postaci z osobna ale stwierdziłem, że to za długo wyjdzie.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Zawsze kazdy pisze ze leblanc kontruje lisa a to nie prawda (dla mnie )

Leblanc chce zaatakowac ahri, ahri uzyje tylko e i koniec "ataku" lb

Ahri ma wiekszy zasieg skilli

Ahri ma lepsza farme

w jakim stopniu jest slaba na lb ?

Nowa LeBlanc może niestety pokrzyżować nieco plany naszej lisicy. LeBlanc jest bardzo mocna na wcześniejsze fazy gry, a Ahri taka średniawa jeżeli chodzi o umiejętności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...