Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawisze MACRO

Zaacny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy używanie klawiszy MACRO na klawiaturze lub myszy jest zabronione w lidze? Nie mam pomysłu jak niby miałoby mi to pomóc, ale mam na dysku program od tego i wolę dmuchać na zimne.

Czy RITO może się do tego przywalić ? (tak jak do Azira ;'C 6.11)

Pozdrawiam! 

@Edit:

Właśnie o takie sytuacje pytam. Dla bronza to dużo, ale wyżej to nie ma znaczenia. 

Cześć, mam myszkę razer naga z boczną jakby to nazwać klawiaturka. Chciałbym ustawić makro pod lee sina, żeby przy użyciu np. 1 myszką, automatycznie stawiało warda i dociągało się do niego za pomocą w. Jak to zrobić?

x

Opublikowano

Oprogramowanie do myszki, tworzysz nowe makro, klikasz [klawisz warda wcisniety] [wpisujesz opoznienie 64-100ms na przykład] [klawisz warda puszczony] [opoznienie 64-100ms] [W wcisniete] [opoznienie 64-100ms] [W puszczone] - przypisujesz pod klawisz z myszki i gotowe. Do warda z trinketa i sightstone'a/tracker knife'a czy jak to sie nazywalo dla dzunglera muszą być osobne macra ofc. Opoznienie sobie sam musisz sam sprawdzic jakie będzie najlepsze dla Ciebie.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Oprogramowanie do myszki, tworzysz nowe makro, klikasz [klawisz warda wcisniety] [wpisujesz opoznienie 64-100ms na przykład] [klawisz warda puszczony] [opoznienie 64-100ms] [W wcisniete] [opoznienie 64-100ms] [W puszczone] - przypisujesz pod klawisz z myszki i gotowe. Do warda z trinketa i sightstone'a/tracker knife'a czy jak to sie nazywalo dla dzunglera muszą być osobne macra ofc. Opoznienie sobie sam musisz sam sprawdzic jakie będzie najlepsze dla Ciebie.

Spokojnie, ja nie pytam sie jak cos zrobić, tylko pytam się czy to jest dozwolone. Ja dla przykładu co takie macro moze zrobic podałem cytat. 

Jaki program ? Jeśli jest to program od producenta myszy/klawiatury i nie musi działać w tle to rito nie ma się do czego przyczepić.

Oby

x

Opublikowano

­Ale i tak macro to gowno. jak mialoby ci to pomoc w lidze?

Jedyne co mi na mysl przychodzi to ward-> W na leesinie, ale tego kazdy poldebil jest sie w stanie nauczyc w ciagu dnia

Opublikowano

NWM myślałem, zeby ustawić na spam klawiszy 1-3 co 0.01 sekundy, aby klepsydra od razu się odpaliła z opóźnieniem maksymalnym jak ping ;P

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...