Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Domena

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wykupi mi ktoś domene: Minecore.pl i da do niej DNS:

Serwer DNS 1: fns1.42.pl

Serwer DNS 2: fns2.42.pl

Opublikowano

Nie rozumiem to jakaś oferta? Prośba o wsparcie techniczne czy co? Czy po prostu szukasz kogoś kto zasponsoruje Ci domenę za nic?

P.S. Ta domena jest już zajęta, wymyśl sobie inną :)

Opublikowano

Nie rozumiem to jakaś oferta? Prośba o wsparcie techniczne czy co? Czy po prostu szukasz kogoś kto zasponsoruje Ci domenę za nic?

Tak chodzi tylko o domenę :) 

Może być też np minecorehc.pl

Opublikowano

Tak chodzi tylko o domenę :)

Może być też np minecorehc.pl

Dobra rada: 10 zł za domenę PL to nie dużo i lepiej kup ją sam. Jeżeli kupi Ci ją ktoś inny to w każdej chwili będzie mógł przepiąć ją gdzie indziej i zostaniesz w lesie :P

Opublikowano

@SlimaKCode albo w buszu xD

Lepiej kupować samemu, ja polecam kupno domeny w mintshost za 15zł a przedłużenie 75 w dodatku akceptują sms i PSC. Nie polecam kupna u innych osób bo zawalą Ci domenę i zostaniesz udupiony.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

@SlimaKCode albo w buszu xD Lepiej kupować samemu, ja polecam kupno domeny w mintshost za 15zł a przedłużenie 75 w dodatku akceptują sms i PSC. Nie polecam kupna u innych osób bo zawalą Ci domenę i zostaniesz udupiony.

Dokładnie, w OVH też nie jest źle :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...