Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co mogę zmienić w filmie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończ nagrywać,serio. Niedosc że c***a mówisz to jeszcze mówisz takim tonem jakbys to za kare nagrywał

nie skończę. @tufu x33

Opublikowano

"flesz na szołta" 

Poza tym rzucasz te flesze, a potem kręcisz się po tej mapie jak jakiś poj*b. Niepotrzebnie przedłużasz film.  

linki w górę

Opublikowano

Witam.

Piszę po raz 3x, ale chcę się dowiedzieć, co źle robię że takie hejty dostaję.

Z głosem moim zdaniem wszystko jest ok, ale pisaliście mi że podobno mam słabą jakość na filmie... ( nagrywane OBS )

https://www.youtube.com/watch?v=yBCzyBTjW-A

Nie wiem, jak się wybić na tym youtube...

Liczę na odp, elo.

Mógłbyś to jakoś ciekawiej komentować, bo sam tekst "flash na mida" itp. nikogo nie zachęci do oglądania filmu.

Obok twojego filmiku wyświetlają się propozycje, w których można znaleźć podobne filmiki, innych osób. Obejrz sobie któryś z nich i porównaj go do swojego. Potem chwilę się zastanów - Który filmik wybrałby widz? Jak już sobie odpowiesz na to pytanie, będziesz także wiedział dlaczego ciężko jest ci się wybić na YT.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

sory typie, ale jak usłyszałem 'flesz na szołta' to wyłączyłem filmik. Takie coś jednak trochę zniechęca (prznajmniej mnie). Jak byś jeszcze ciekawie komentował, a nie tylko 'flesz na apałty' i kręcenie się jak idiota po mapie

linki w górę

Opublikowano

prosze, chociaz na czas filmu, ustaw cl_righthand 1 bo ogladac sie nie da.

Mów bardziej energicznie, weselej, przechodź od razu do rzeczy.

Opublikowano

sory typie, ale jak usłyszałem 'flesz na szołta' to wyłączyłem filmik. Takie coś jednak trochę zniechęca (prznajmniej mnie). Jak byś jeszcze ciekawie komentował, a nie tylko 'flesz na apałty' i kręcenie się jak idiota po mapie

@eXnR jaka minuta flesz na szolta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...