Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

How2Play, regulamin

AsunaChan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o te górne zasady no to zdaje mi się że tak było od zawsze w kwestii eloboostingu bla bla bla.. No ale po przeczytaniu tego na dole to sam nie wiem co o tym myśleć.

Opublikowano

jak dla mnie fake

chcą zakazać streamowania lola na twitchu gdzie ta gra zawsze jest na pierwszych trzech pozycjach w oglądalności osób. wtf

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Wybaczcie, że tak bezczelnie zarzucę linkiem. Jestem redaktorką H2P i choć tekst nt. regulaminu nie był mój, postanowiłam stworzyć do niego sprostowanie - to NIE był troll, tutaj porównuję wszystkie punkty z naszego artykułu z regulaminem Riotu (jeśli podanie linka będzie uznane przez Mdoeratora/Admina za reklamę/spam, przepraszam, postaram się wtedy skopiować tekst tutaj - tam jednak wydaje mi się czytelniejszy):

http://how2play.pl/leagueoflegends/zmiany-regulaminie-wyjasnienie/

Opublikowano

fb580ce675bed64adc88579136ef24dc.png

Skad w ogole informacje o streamowaniu w podsumowaniu? To jest kompletnie wyssane z palca

Pierwszy i ostatni raz wszedlem na te strone

Opublikowano

https://www.facebook.com/nervarien.lol/photos/a.173077936198942.1073741828.167357520104317/606629669510431/?type=3&theater Wypowiedź Nervy na ten temat :v

Jak dla mnie fake jak nic, skoro same mistrzostwa/eliminacje są streamowane to niby czemu mieliby zakazać puszczania "normalnych" gier? Troszkę mija się z celem,tak samo na yt - robienie hextech openingow = hajs dla rito=> film = hajs dla twórcy => hajs dla rito za kolejne skrzynki i tak koło się zamyka :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...