Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban na czat

Mr_Fire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałeś na chacie cos złego? Wyzywałeś kogoś lub przeklinałeś? (nawet na chacie prywatnym czy grupowym). Jesli tak to się nie dziw. Jesli nie to musisz napisać do supportu i wyjaśnić cala sytuację. Oni w tedy wyjaśnia Ci za co dostałeś Bana wklejając co wypisywałeś na chacie lub Cie odbanuja jesli wkradl sie jakis blad.

Opublikowano

BP nigdy nie odbanuję Cię na czat , nawet jak napisałeś słowo które nie jest przekleństwem a oni mają to ustawione z automatu bo uważają że jest inaczej.

Jeśli przeklinałeś też odpada/ Wyzywałeś? też odpada.

Opublikowano

BP nigdy nie odbanuję Cię na czat , nawet jak napisałeś słowo które nie jest przekleństwem a oni mają to ustawione z automatu bo uważają że jest inaczej.

Jeśli przeklinałeś też odpada/ Wyzywałeś? też odpada.

Wybacz, ale nie wypowiadaj sie jak sie nie znasz. BP odbanowywuje na chacie jesli dostałeś Bana przez. NP blad lub cos innego. Sam mialem pewna sytuacje gdy dawno temu napisałem cos w stylu "Lecę sprzedać surki" i dostałem Bana na 1 lub 3 dni (Tak. Slowo sprzedac bylo kiedys karane banem przez system). Mam na poczcie jeszcze rozmowy i mogę je pokazac, jesli tylko chcesz.
Opublikowano

Do zamknięcia zyebane troche ten system i wgl administracja xDD..

dzięki za pomoc

76561198115213832.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...