Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V Online - szukam cheatu na respienie aut, teleportacje

12magpie12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Potrzebuje pomocy. Wraz z kolegami chcemy nagrywać jakieś filmiki z GTA Online, potrzebuje programu który pozwoli mi na respenie aut obok, teleportacje i  nie śmiertelność.
Zamiast respienia auto może być cheat na pieniądze wtedy sam sobie kupie i będę respił. Czy jest ktoś kto może mi taki program pokazać i omówić jak się nim posługiwać?  

eca1f2e282f14.png

Opublikowano

Możesz pobrać Jordan's Menu :) Oczywiście ZAWSZE jest szansa na bana, więc musisz brać to pod uwagę. Co do obsługi to na youtube jes wiele Video-poradników na ten temat. Pamiętaj  1-wszy ban jest na dwa tygodnie. 

Opublikowano

A jeśli użyje Cheatu na pieniądze, to jak Rockstar to wykryje to rozumiem że zabiera te pieniądze które sobie dodałem, czy również te wcześniejsze które miałem na koncie?

Opublikowano

A jeśli użyje Cheatu na pieniądze, to jak Rockstar to wykryje to rozumiem że zabiera te pieniądze które sobie dodałem, czy również te wcześniejsze które miałem na koncie?

Zerują Ci pieniądze - pojazdy i nieruchomości zostają. 

Opublikowano

"Zerują" do 20k. Najlepiej porespić sobie samochody ulepszone i warte po ~800k, pozniej, po banie je po prostu sprzedac.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...