Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało FPS ^.-

eryk341

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :D mój problem wygląda następująco nie grałem 4 dni w cs'a i z 80 fps zrobiło mi się 40-50 nic nie usuwałem nic nie instalowałem nic nie przestawiałem no i troche dupa ;d gram na laptopie którego zrobiłem pod full wydajność  bawienie się w confingach , ustawienie baterii , czyszczenie wyłączanie itd.. i potrzebuje pomocy co mogłoby zrobić taki spadek lub ktoś by miał jakiś problem jak zrobić wzrost fps w cs:go oczywiscie daje 5 ++

Opublikowano

Laptopa czyścić nie czyściłem ale nie sądze żeby to dało aż taki spadek a zresztą spadek jest tylko w cs a nie w innych grach dlatego coś innego to spowodowało

podczas gier i innych pierdół nie mam procka na 100% użycia wiec temperatura też raczej nie ;p

Opublikowano

Laptopa czyścić nie czyściłem ale nie sądze żeby to dało aż taki spadek a zresztą spadek jest tylko w cs a nie w innych grach dlatego coś innego to spowodowało

podczas gier i innych pierdół nie mam procka na 100% użycia wiec temperatura też raczej nie ;p

Wyczyść wszystkie wtyki, jeśli używasz ASUS'a bądź Lenovo użyj automatycznego czyszczenia ( trochę mocniej podmucha ). Właśnie jak wygląda u Ciebie z zasobami komputera?

Opublikowano

Gościu ;d intel celeron 1.9 i zintegrowana karta intela ;D a wyciągam więcej niż połowa lepszych kompów ;p ale coś dalej jest nie tak ;D no spróbuje powyczyszczać i może to coś da ale czekam na dalsze sugestie ;d

EDIT - gram w gry i wiem jak zmienić grafike itd ;d wszystko najniższe rozdzielczość 800x600 rozciągnięta all wyłączone ale potrzebny byłby mi najlepszy config pod wydajność w cs

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...