Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona do wymiany skinów

Frosse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo ! 

Chcialbym wymienic skiny o wartosci 0.04 - 0.5 na jakies skiny o wartosci 2-5 €. Chodzi o to ze mam pelno skinow o malej wartosci i chcialbym wymienic na 1-2 skiny o duzej wartosci tak kolo 2-5 €. Nie chce miec syfu ;P Jezeli sie tak da to czy jakas strona oferuje takie uslugi czy jedyna opcja to sprzedanie na rynku steam i kupienie nowego skina i czekanie 7 dni zeby go sobie tradeowac?

Opublikowano

Jest taka stronka która przyjmuje syfy . cs bank bot czy jakoś tak . wchodzisz w zakładkę sell i sprawdzasz ile pkt za wszystko dostaniesz a potem wbijasz w sklep i patrzysz co za taką ilość pkt kupisz . sprawdzasz cenę na rynku czy się opłaca . czywiscie cenowo nie będzie 1:1 ale u mnie często było lepiej niż bym miał sprzedać na rynku po 0.01 . pamiętam że jak dawałem 100 itemów po 0.03 to byłem ok. 20 centów na plus . czasami trzeba dłużej czekać na ofertę wymiany . teraz to nie wiem bo dawno z tego korzystałem

Strona nie przyjmuje wszystkich skinów i skrzynek . tam jest lista czego nie chcą

Opublikowano

Albo po prostu idz na jakiegoś jackpota i wysnajp tymi śmieciami jakiś sin za 2-4ojro ;D (jak nie wincyj)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...