Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to możliwe że to konto jest prawdziwe?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przegladalem sklep z kontami ze skinami niedostepnymi i zauwazylem cos takiego

https://lolskinshop.com/product/highend-lol-account-310-euw-all-content-unlocked/

wszystkie skiny , wszystkie postacie i w c... dodatkowych rp ip 

czy to konto to jakis fake? jest mozliwe zeby ktos posiadal na koncie az tyle rzeczy i 2 opcja czy zakup tego nie wiaze sie odrazu z banem :D

u1lc.png
Opublikowano

Ta strona jest wiarygodna napewno . To z niech kupywalem PBE konta , Korea Konto i Riot warda. Ale czy samo konto to nie mam pojecia ,  widze ze cena spora duzo skinow , mysle ze raczej prawdziwe na 85% . Wiem tylko ze wlascicielem strony jest Norweg ktory mial pomysl na zarobek i teraz ladna kase zarabia na tym.

Tak na szybko wychodzi okolo 1500 euro same RP . I reszta rozstaje. Stawiam ze wiarygodne.

Pasjonat
Opublikowano

Jest szansa, że ktoś w systemie Zaproś Znajomego 1.0 zrobił nie pamiętam ile 1000 albo 2000 czy tam 5000 reflinków i dostał permanentne odblokowanie wszystkiego co wyjdzie w tej grze. (Za 10 000  refów był do zgarnięcia wyjazd do siedziby riotu i zrobienie własnego champa ale chyba nikt tyle nie zrobił xD)

.

Opublikowano

@mxj Zamiast tego jak youtuberom robili refy to potem Rito im zrobiło item w grze (np: ciasteczka z masterki).

Co do konta to sam kupowałem na PBE. Wiarygodne może być.

Opublikowano

Trochę te konto podejrzane bo naprawdę jest w h*j wszystkiego ale strona jest w 100% zaufana.I cena nawet tania jak na takie konto oczywiście jak byśmy zarabiali w ojro bo tak zapłacimy powyżej 10tys. a za taką cenę w życiu bym nie kupił konta w grze.To jest nowy wyjebany pc lub dobre auto :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...