Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Permisje dla rangi "Legenda"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daj mu:

Gamemode 1, tp, komendy worldedita, zestaw /kit Legenda który będzie posiadać przedmioty prot/sharpness 10, kill (gracz).

O

/V\

/''\

Opublikowano

widze że nastepny easygówno z właścicielem któremu się go nawet nie chce robić. Stary jeśli jesteś Właścicielem(Ownerem) serwera to sam ustalasz co na nim jest bo jest Twój pytanie się "co dać legendzie" moge przetłumaczyć "CHCE HAJSIK ALE NIE WIEM JAK POMOCY" bo widać że robisz tą range na CHAMA bo nie wiesz co miała by dawać. więc odrazu ci powiem z takim podejściem to gunwo zrobisz.

@ANtyWszystko

hmm najlepiej jakiś /kit legenda

np eq 4/3 kilofy koxy i może itemy na gildie!

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Jeśli ma być ta ranga powyżej vipów i najdroższa to dodaj mu :

/fly, specjalny kit, /repair, /gamemode, /hat

hmm no nie wiem co jeszcze by mu umiliło grę. Możesz zrobić jakąś specjalną strefę czy coś takiego  :)

Opublikowano

najpierw podaj wszystko co ma ta ranga mieć- jakie komendy, przywileje... Bo tak to jak ktoś ma ci pomóc skoro nie podajesz co ona ma mieć... Zgadzam się z Dekrosem123

//

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...