Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BerlinSro| Nowy server| Nowe Unique| Private server|Codzienne Eventy, 120 cap only china

EM-Fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich

Mam przyjemność zaprosić na re-opening BerlinSro!

YHx974T.jpg

Podstawowe Informacje:

post-1517308-0-15832400-1464517402.jpg

Coś dla miłośników alchemi. Wysokie alchemy rate!

post-1517308-0-04494700-1464524720.jpg

BerlinSro posiada miejsca nie dostepne na większości innych serverów:

Taklarena

PgncJy2.jpg

Flame Cow arena:

NVv2pvi.jpg

Hunter/ Thief Arena:

ohwgNQb.jpg

I oczywiście wiele innych!

Dodatkowo:

Nowe Bronie           Nowe Unique              Codzienne Eventy            Dużo nagród do zdobycia        

GM liczą się ze zdaniem Graczy i są otwarci na sugestie!

Nowe Unique to m.in:

- Taishin Monster

- Horrison

- Venefica/ Dark Venefica

- Karkadann

- Khulood

- Physical / Magical Roc  i wiele wiele innych!!!

To tylko skromna zapowiedź servera po więcej informacji

(zdjęcia, filmy, wygląd broni, skład zepołu itd...)  

zapraszamy na:

http://www.elitepvpers.com/forum/private-sro-advertising/3946647-berlinsro-new-server-ch-only.html

Strona Internetowa: www.berlinsro.com

Facebookhttps://www.facebook.com/berlinsro/?fref=ts

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=4wwQP3xuS9s

Oraz nowości po updatachhttps://www.youtube.com/watch?v=BmSHtO8wp_8

Na serverze jestem Event Menagerem więc służę pomocą. W razie informacji proszę pisać na priv.

Na końcu kilka screenów na zachętę ;)

Zapraszamy serdecznie

[EM]Fun

Nowa forma Pandora Box (Seal Stony)

75kwlmM.jpg

Nowe Unique (oczywiście są w różnych miejscach)hg5I8wA.jpg

BerlinTown 8iUkTv7.jpg

PvP- Event ArenaHpzrIR1.jpg

Samarkand Monsters 111-120 lvlU62Nowv.jpg

rRqIWRJ.jpg

Bone Roc- najlepsze dropyNWfgTYQ.jpg

Opublikowano

Nie polecam, GM naskakuje na ciebie jak dziecko jak chcesz zapytać o cokolwiek. Expi się samemu, dlugo, serwer nie ma nic nowego do zaoferowania oprócz silków za darmo na godzine(które dostajesz jak sam dobijesz 80lvl męcząc się samemu) i vote4silk. Strona party jest pusta 24/7. Na serwie jest tylko jedna gildia, więc o FW możecie pomarzyć. Żeby zdobyć suna na 12D trzeba uzbierać kilkaset miliardów - nie żartuje. Na globalach pierdolą po niemiecku, a Gm tak faworyzuje każdego Niemca, którego zna w prawdziwym życiu. Nad serwerem pracują ponad 5 osób, a kogokolwiek z ich teamu możesz spotkać jak będziesz siedział 24/7 i czekał aż ktoś serdecznie wejdzie po tygodniu i ci na emaila odpisze.

Idealny serwer dla osób, które szukają czegoś na dłuuuuuuuuuużej i lubią chodzić po pustym serwie i szukać żywej duszy :D

Opublikowano

Asking for free cheese always end in trouble. So I am tierd to listen to your wishes of max degree weapons. Move your ass as all other did so too...

we love high Rates and hard System....

regards [GM]Zaohua

Opublikowano

Yea it's true about the low amount of players in our server and that's why we are going to start our advertisement. We added eventmanager and New stuff ingame. So if you just came here to explain what a smal server we are... sad to see such Posts. Most players leave because they want server with 999x Rates and high equipment. Auto Set and Auto fb. Here you have to DO something to become a good player. Also if more players start to join here we can easily get 200++ user untill 2017.

regards [GM]Zaohua

Opublikowano

That isn't true you need to wait so long for answer.

When you need a help in game there's very othen a Event Menager to help you with your problem.

When you wrote a email, the answer is mostly on next day.

Admin Cienia
Opublikowano

Po tych negatywach widzę że nie warto się tu rozglądać, czuć szwabski akcencik w wypowiedzi tego typa, i te jego narzucanie z palce że każdy chce grać na serwie z ratami na maxa, przygrzało go konkretnie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Zapraszamy na server, żebyś się sam przekonał, czy naprawdę jest tak źle jak pisze pierwsza osóba  (która spamuje jak dziecko o taxi i itemy- a że tego nie dostał to teraz hejtuje). Nic nowego z jego strony:)

pozdrawiamy:)

Opublikowano

Zatox jaka pała... spamuje kilka dni o itemy i taxi a jak nie dostanie to hejtuje na forach hahah jaki noob

nie słuchajcie go. Gram na servie prawie od początku i jest spoko, faktycznie trochę wolno exp leci ale codziennie są eventy i to różne a nie tylko unique i GMy pomagaja jak ktos ma problem. Wiem bo mnie pomogli jak nie mogłem gry odpalić.

Zreszta co bede gadać. wbijcie na server a sami zobaczycie:D

Opublikowano

Serwer jest jak najbardziej pozytywny, aktywni GM'owie, jeśli coś się dzieje od razu piszą do każdego na PM (lecz wiadomo nie siedzą 24/7) w końcu to też tylko ludzie. Każdy serwer z początku ma mało graczy, a to ilu graczy jest na starcie serwera, nie oznacza, że jest kiepski. Jest dużo prywatnych serwerów "Silkroad Online" i każdy ma swoje wady jak i zalety. Dodam również, że zdarzają się ludzie, którzy przechodzą z innych serwerów do nas. Co do ludzi, którzy opuszczają serwer, to zauważyłem, że są to osoby, które proszą o TAXI, KASE, EVENTY i najlepiej WYGRANEGO FTW (no sory, ale niestety, trzeba się trochę postarać aby je nam zabrać ;) ). Powiem szczerze, że ciesze się gdy odchodzą tacy ludzie, bo są nam zupełnie nie potrzebni. O pomoc zawsze można kogoś poprosić na tym serwerze, ja również służę dla każdego radami, "podexpieniem" i towarzystwem :) Polecam serwer gorąco, jest warty każdej minuty, mimo (jeszcze) niewielkiej ilości graczy :D

Pozdrawiam, Exo

Opublikowano

Zapraszamy na server, żebyś się sam przekonał, czy naprawdę jest tak źle jak pisze pierwsza osóba  (która spamuje jak dziecko o taxi i itemy- a że tego nie dostał to teraz hejtuje). Nic nowego z jego strony:)

pozdrawiamy:)

Nie wiem na czym wnioskujesz te kłamstwa, bo nie gram na serwie od ponad miesiąca, a jak grałem to do nikogo nie pisałem o taxi i itemy, bo nikogo jeszcze nie było, także słabo próbujecie przebić moje argumenty, na początek poradzę ci, żebyś popracował nad pisownią, bo robisz takie byki, że śmiać mi się chce. Po drugie zakładanie nowego konta, żeby napisać jeden post, który nic nie wnosi do tematu tylko wyzwiska na poziomie gimnazjum, trochę więcej od "[EM]" się spodziewałem, no cóż, powodzenia, na pewno znajdą się tacy, co przyjdą i się rozczarują, tak jak ja się rozczarowałem. Ten serwer jak i twoja egzystencja to strata czasu :)

Opublikowano

Server może Ci się nie podobać. Każdemu się nie dogodzi.

Mimo wszystko Zapraszam wszystkich na server. 

Eventy są codziennie, więc można dość szybko wbić lvl i zdobyć dobre itemy dzięki temu:)

Pozdawiam:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...