Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za kick - idiotyzm

Ememenss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten temat to 100% żal i płacz.

JAK MNIE TO W*****A. Od trzech tygodni zagrałem może 4 mmy.. dlaczego? Dostałem raz bana na tydzień łącznie, potem jak minął zagrałem dwa mecze i znowu ban, bo mnie kickęli dla beki (otwierałem z fragami 40-10 chyba), no to znowu ban na tydzień, minął ten ban, zagrałem jeden mecz i mnie kickneli za save'owanie (1vs5), teraz minął, podczas 2giego meczu znowu kick xD i kolejny ban.

Ten system jest tak pojebany, że o matko.

Dodam, że w ostatnich chyba 20 meczach przegrałem tylko dwa xD.

Mieliście takie akcje? Myślicie, że lepiej nie grać z 4 tygodnie i poczekać aż spadnie na 30 minut?

Opublikowano

Ten temat to 100% żal i płacz.

JAK MNIE TO W*****A. Od trzech tygodni zagrałem może 4 mmy.. dlaczego? Dostałem raz bana na tydzień łącznie, potem jak minął zagrałem dwa mecze i znowu ban, bo mnie kickęli dla beki (otwierałem z fragami 40-10 chyba), no to znowu ban na tydzień, minął ten ban, zagrałem jeden mecz i mnie kickneli za save'owanie (1vs5), teraz minął, podczas 2giego meczu znowu kick xD i kolejny ban.

Ten system jest tak pojebany, że o matko.

Dodam, że w ostatnich chyba 20 meczach przegrałem tylko dwa xD.

Mieliście takie akcje? Myślicie, że lepiej nie grać z 4 tygodnie i poczekać aż spadnie na 30 minut?

Ja takie problemy miałem codziennie tylko z ruskami i pobrałem program Matchmaking Server Picker Blue zaznaczyłem tylko Europe i odrazu cs:go staje się inną grą bez tych rusków :)

Opublikowano

Wychodziłeś z gry, trollowales to masz. Doszło Ci do 7 dni więc musiałeś robić to wiele razy. Karma.

Opublikowano

Miałem ten problem rozwiązałem go kupując 8 cow :) i teraz moge isc np afk i miec w tylku jak mam ruskich albo jak ktos mnie kicknie...

Opublikowano

Wychodziłeś z gry, trollowales to masz. Doszło Ci do 7 dni więc musiałeś robić to wiele razy. Karma.

wez sie pierdolnij w glowe, a nie pisz jak c***a wiesz..

Legenda
Opublikowano

No to grasz na niskim poziomie jak Cie wypie*dalają za save'owanie ;) Tylko jaki jest sens tego wątku? Lamentem tutaj nic nie wskórasz.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Kogo obchodza Twoje wypociny. Znajdz sobie towarzystwo do grania w cs, a nie plakac jak dziecko na forum lol.

Opublikowano

Ja praktycznie co tydzien dostaje bany za kicki na tydzien / albo za to ze mi w********a internet i jakos to przezywam. Chociaż akurat przychodze na dropa z meczu xD

no i te kicki sa pojebane. save'owałem akacza bo nie mielismy hajsu a mnie wyjebali i ban tydzien. Tak sobie a pozniej przegrali caly mecz gdzie wygrywalismy 15-7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...