Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z clientem

gmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, gdzie dokładnie umieścić ten problem, ale po części jest związany z lolem. Gdy włączyłem swój komputer standardowo odpaliłem przeglądarkę (firefox'a), ale wyskoczyło mi okienko coś o PROXY, naprawiłem to wchodzą ustawienia i zmieniając opcje proxy. Myślałem że to koniec moich problemów, ale teraz mam nowy problem. Nie mogę włączyć lol'a włącza mi się ten początkowy client, ale jest cały czarny jedyna rzeczą która widzę jest napis LEAGUE OF LEGENDS w prawym górnym rogu oraz przycisk zamknięcia i zminimalizowania, gdy najechałem tam gdzie powinien być przycisk play i nacisnąłem usłyszałem dźwięk włączania gry, lecz nic się nie dzieje. Postanowiłem zrobić screen'a, ale kiedy  włączam program jest ten sam problem czyli black screen przez co nie mogę zrobić screena coś takiego https://www.google.pl/search?q=black+screen+client+lol&client=firefox-b-ab&tbm=isch&imgil=Wlk5x3dHvxiqwM%253A%253BAVaGgD6H-gpCWM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fboards.na.leagueoflegends.com%25252Fen%25252Fc%25252Fbug-report%25252F6Alzb55q-client-launcher-is-black-with-no-play-button&source=iu&pf=m&fir=Wlk5x3dHvxiqwM%253A%252CAVaGgD6H-gpCWM%252C_&usg=__kPKEMOGMtvzjwGTDRcujxfqJfGw%3D&biw=1680&bih=917&ved=0ahUKEwj9kPypsozNAhXC6CwKHWWFBEoQyjcIQw&ei=0r9RV_3fM8LRswHlipLQBA#imgrc=Wlk5x3dHvxiqwM%3A. Niestety nie mogłem tego dodac w załączniku...  Proszę o pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...